Apple vypustil ďalšie betaverzie OS X Yosemite a iOS 8 pre vývojárov

Apple včera vypustil už štvrté betaverzie operačných systémov pre Mac a iOS zariadenia.

Update OS X 10.10 prináša nový dizajn do aplikácií iTunes 12 a Calculator a dáva možnosť meniť nastavenia tmavého módu pre Dock a menu. Popri update pre systém je možné stiahnuť aj vynovený Xcode, Findy My Friends, Find My iPhone a Apple Configurator.

Podľa portálu 9to5mac má Apple v pláne spustiť „public beta program“, teda možnosť testovať betaverzie systému pre verejnosť, už koncom tohto mesiaca. Ak máte záujem si skúsiť Yosemite už pred oficiálnym vypustením, môžte sa prihlásiť na appleseed.apple­.com.

Nový dizajn kalkulačky v OS X. Zdroj: macrumors.com.

iTunes 12 beta. Viac snímkov novej vizáže iTunesu nájdete na idownloadblog­.com.

iOS 8 beta 4 prichádza so zmenou vizáže Control Center, novými možnosťami nastavení v Settings a kompletne novou aplikáciou Tips, ktorá bude prinášať rôzne tipy a triky pre iOS. K tejto aplikácii spustil Apple aj web na tips.apple.com, zatiaľ sa venujúci výhradne iOS, no v budúcnosti možno aj OS X a ďalším softvérovým produktom od Apple.

Viac snímkov aplikácie Tips nájdete na idownloadblog­.com.

komentáre
  1. Vyzera to dobre a ta kalkulacka je super, rozhodne lepsia ako ta prastara aqua co je teraz … Ono celkovo je dobre, ze sa apple zbavuje tohto designu, bude to konecne spadat do tohto storocia. Tlieskam …

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.