Apple oficiálne potvrdil problém s iMessage, má ho vyriešiť softvérová aktualizácia

Pred niekoľkými dňami sme vás informovali o najnovšej žalobe, ktorej Apple čelí. Predmetom sporu je chyba v iMessage, kvôli ktorej bývalí majitelia iPhonov, ktorí prešli na Android, nedostávajú od ostatných používateľov iOS správy. Mnohým nepomáha ani deaktivácia služby, iniciátorka žaloby bola dokonca nútená kvôli tomuto problému prejsť z Galaxy S5 späť na iPhone. Aby toho nebolo málo, podľa žaloby Apple o probléme vedel, no riešenie neprichádzalo.

Teraz Apple pre stránky Re/code problém oficiálne potvrdil s tým, že už odstránil chybu na strane serverov. Tým to však nekončí, v príprave má aj softvérovú aktualizáciu pre iOS. Dovtedy by používatelia s týmto problémom mali vypnúť pred prechodom na Android iMessage na iPhone, a taktiež odstrániť telefónne číslo zo služby iMessage na všetkých zariadeniach, kde ju používali. Ani tento postup však nezaručuje úspech, avšak niektorým používateľom funguje.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.