Apple konečne sprístupní iOS in the Car, zatiaľ však len vo vybraných automobiloch

Integrácia iOS v automobiloch by sa konečne mala posunúť na vyššiu úroveň. Podľa Financial Times totiž teraz Apple, vyše rok po predstavení, plánuje sprístupniť iOS in the Car. Plošná podpora sa však zatiaľ nechystá, iOS in the Car bude teraz k dispozícii len v značkách Ferrari, Mercedes-Benz a Volvo. Majitelia týchto nových áut tak budú môcť na displeji automobilu využívať navigáciu, sledovať filmy, počúvať hudbu, telefonovať či smskovať za pomoci Siri, to všetko z iPhonu. Novinka by mala byť oznámená budúci týždeň na autosalóne v Ženeve.

komentáre
  1. Stale nerozumiem co je na tom prevratne. Vsak vsetky tieto funkcie su uz teraz dostupne a zvlada ich takmer kazde (s vynimkou tych najlacnejsich) autoradio od Alpine…

    0
    0
  2. RomanXXII: Ano, samozrejme. Hudba, video, mapy, facebookove spravy (ktore dokonca vie aj precitat), ovladanie siri priamo z radia, prezeranie kontaktov..etc. Toto vsetko totiz sa zvlada uz aj cez sucasne API.
    Tak isto toto implementovali asi pred rokom aj u parrot do RKi8400 akurat nemas touchscreen, ale jog shuttle.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.