Nasledujúca generácia iPadu mini predsa len bude mať Retina display

Podľa zdrojov Wall Street Journal sa ázijskí dodávatelia Applu pripravujú na výrobu ďalšej generácie iPadu mini, ktorý by mal mať displej od Samsungu s vysokým rozlíšením a prísť na trh do konca roku. Okrem toho by mal byť dostupný vo viacerých farbách, podobne ako očakávaný placný plastový iPhone alebo súčasná generácia iPodu Touch.

Na druhej strane, 9to5mac odhalil niekoľko indícií zo systémových súborov v iOS 7 beta 4, ktoré Retina iPad mini popierajú. Po správe WSJ však dodáva, že môže ísť len o interné testovacie modely alebo Apple chystá dve verzie iPadu mini – jednu s a druhú bez Retina displeju.

Už dávnejšie však kolujú dohady o tom, že druhá generácia by mala mať podobný displej ako súčasná a že až tretí iPad mini príde v roku 2014 s Retina displejom. Prvý iPad mini bol vypustený v novembri minulého roku a mnohí by radi uvideli vylepšenú verziu s Retina displejom. Google pred pár dňami predstavil druhú generáciu konkurenčného tabletu Nexus 7 s displejom s obrovským rozlíšením a Apple by si bez poriadneho displeja určite nechcel nechať vziať postavenie na trhu 7″ tabletov.

komentárov
  1. no uz dlho nic nove od jablcka nevyslo …. normalne ako staly zakaznik zacinam mat pocit ze na nas jablckari seru a nevazia si nas :))))) a ako spravna ovecka mam chut opustit kosiar kde sa vyse roka v podstate nic nezmeni ……. :)))))))

    0
    0
  2. ipad mini retina bude, hodinky iwatch budu. To bude stacit. Inak si myslim ze by mali prestat vyrabat ipod. Ved to je vlastne iba lacnejsi iphone bez moznosti volania…

    0
    0
  3. ipod urcite neprestanu vyrabat, lebo iPod je device co ich postavil na nohy a nastartoval ich eru uspesnosti, na ktorej sa stale este vezu…

    Jedine, co by som zo serie iPod prestal vyrabat je iPod touch..tam naozaj nechapem preco by som ho mal uprednostnit pred iPhone..jedine tak cena ma napada spojena so strasnou potrebou mat ios device…

    0
    0
  4. Môj názor je, že apple sa snaží tento rok stabilizovať akcie a potichu pripravuje kvalitky. Keď sa ustália tak na prelome Q3 a Q4 bude konferencia, ktorá odpáli všetky nové produkty, iPody, iPhony, iWatch, iPady, Booky a verím, že padneme na zadok.
    Problém v tejto politike vidím v tom, že ak by to rozdelili, tak človek si mohol v marci kúpiť povedze iPad mini 2 k tomu iPhone, a teraz v októbri by si kúpil book, no tým že prídu naraz produkty, človek si bude musieť vybrať, lebo nebude mať toľko finančných zdrojov naraz. Možno tým niečo sledujú a budú chcieť zistiť čo budú ľudia najviac kupovať.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.