Apple otvorí v Dusseldorfe už tento víkend nový obchod

Apple pokračuje v expandovaní siete oficiálnych kamenných predajní v Nemecku a už túto sobotu, 14. decembra, otvorí ďalší obchod. Ten sa nachádza v Dusseldorfe a bude už trinástym obchodom v Nemecku. Apple tento rok v máji otvoril aj prvý obchod v hlavnom meste Nemecka, v Berlíne. Ani obchodom v Dusseldorfe však rozširovanie nekončí, podľa dostupných informácií by mal pribudnúť budúci rok Apple obchod aj v Hanoveri.

Navštívili ste už niektorú z kamenných predajní Apple? Páčia sa vám viac ako napríklad Premium Reselleri, ktorých nájdete aj na Slovensku?

komentárov
  1. Samozrejme ze oficialne apple story su daleko lepsie nez nejaky prachsprosty reseller, uz len z toho dovodu ze tam clovek nakupuje za normalne oficialne apple ceny a nie ceny navysene o casto smiesne velku marzu resellera…ale otvorenie oficialneho apple store v SK/CZ je take sci fi ze nepredpokladam ze by sme niekedy mohli poslat reselerov do..

    0
    0
  2. Mozno deti nasich deti sa doziju toho, ze pani z Apple ktory otvaraju xy obchod v nemecku a inych krajinach otvoria aspon 1 na slovensku a 1 v cesku.

    0
    0
  3. Bodaj by otvorili, ale keby ze tak urobia tak by potom reseller obchody stratili svoju podstatu a boli by zatvorene, to znamena ze by prislo o pracu viacej ludi ako by zamestal oficalny Apple obchod

    0
    0
  4. No pani, keby ste sa aspon trochu rozumeli do cenovej politiky Applu, tak by ste pochopili, ze Apple predava s rocnou zarukou, preto su aj take ceny. Skuste si priplatit druhy rok zaruky a uvidite ze ceny su rovnake.
    A najviac sa mi pacia spekulanti, ktori nosia produkty z Ameriky, pricom na eshope su ceny bez dane a len s rocnou zarukou, skuste si priplatit za Apple Care, popr. Apple Care Plus, ked uz chcete reklamovat aj v ramci Europy, lebo produkty sa daju reklamovat na Slovensku len v autorizovanom servisnom stredisku. Ale to vy “spekulanti” asi neviete.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.