Vimeo predstavilo svoju iPhone aplikáciu s editorom videí

Vimeo, video hostingová služba podobná populárnejšiemu YouTube, sprístupnilo prostredníctvom App Storu svoju novú iPhone aplikáciu. Tá aspoň podľa oficiálneho popisu zahŕňa všetky najlepšie súčasti služby, čo znamená, že v nej môžete jednoducho uploadovať, upravovať, organizovať a sledovať videá. Okrem nahrávania nových videí je možné aj sťahovať videá priamo do Camera Roll na vašom iPhone. Súčasťou je aj zabudovaná funkcia nahrávania videa, ktoré môžete následne upraviť a pridať napríklad rôzne titulky, zvukové stopy alebo prechody.

Vimeo pre iPhone

Oficiálnu aplikáciu Vimeo pre iPhone si môžete zadarmo stiahnuť z App Store. Má približne 20 MB a je kompatibilná s iPhonom, iPodom touch 4. generácie a iPadom 2, pričom vyžaduje iOS 4.0.1 a novšie.

komentáre
  1. No s iPadom 2 veľmi kompatibilná nie je. Je to len v iPhone móde, pri dvojnásobnom zväčšení sa na to moc nedá pozerať

    0
    0
  2. Vyzera uplne super, ale na mojom 3G nefunguje prehravanie ani zaznamenavanie videa… skoda, tesil som sa, ze budem moct aspon pustit svoje uploadnute videa, no nic s toho.

    0
    0
  3. to :/

    No parada ak vyzera super ale nejde ani prehravat ani nahravat video :D
    Co v tom potom robis, pozeras ako to vyzera super?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.