Find My Friends – lokalizujte vašich priateľov alebo rodinu jednoducho a rýchlo

Na októbrovom podujatí sme sa okrem zopakovania vlastností iOS 5 a predstavenia nového iPhonu 4S dozvedeli aj o úplne novej aplikácií – Find My Friends. Tá slúži na lokalizovanie vašich priateľov. Samozrejme, to nie je žiadnou novinkou a umožňujú to aj konkurenčné aplikácie, napríklad Google Latitude, no Apple opäť zvolil svoj vlastný prístup. Lokalizovať svojich priateľov a rodinu môžete v peknej aplikácií z iPhonu, iPadu a iPodu touch, potrebujete však minimálne iOS 5.

Po prihlásení sa s Apple ID (iCloud) kontom stačí poslať vašim priateľom žiadosť o pridanie a po ich schválení ich už môžete sledovať. Nechýbajú ani pokročilé nastavenia ochrany súkromia. Sťahovať môžete zadarmo z App Store.

komentárov
  1. jak to je kdyz mam vic iZarizeni pod jednim apple uctem? Furt e to muze tvarit jako My Friend? Hadam, ze kazdej clen rodiny nemusi mit vlastni Apple ucet…

    0
    0
  2. a uz to je niako speci cez GPS ci stale musi mat doticny zapnuty internet .. ianc je to onicom … kto ma internet tak ho nema stale zapnuty 3g siet ze re vela baterky a wifi vsade nieje .. takze malokedy vyuzitelne ..

    0
    0
  3. @mato
    nezabudaj ze existuje velka skupina ludi co nevypina mobilny net, takze castokrat vyuzitelne

    @
    mozno latitude multiplatformove, ale nie az tak pohodlne a ked ma niekto “zaujmove” osoby na iphone tak to bude najednoduchsia cesta pre neho

    ak sa zaujima o androidov a win nic ine ako latitude mu neostava

    logika nepusti

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.