Djay 2 pridáva podporu pre Apple Watch a je dostupný zadarmo po obmedzenú dobu

Populárna DJ-ingová aplikácia na mixovanie skladieb dostupná pre iPhone, iPad a Mac, djay 2, práve dostala aktualizáciu, ktorá pridáva iPhone verzii podporu pre Apple Watch. Nový update na djay 2 berie všetky dôležité prvky iOS aplikácie a prenáša ich na nové miesto – na vaše zápästie. Kondenzovaná verzia komplexného rozhrania pracuje s knižnicou iPhonu a podporuje väčšinu jeho funkcionality. Môžete spolu mixovať dve rôzne skladby, nastavovať ich tempo, poradie, či vybrať sekcie piesne na opakovanie. Automatický systém mixovania umožňuje prístup k vašej hudobnej knižnici iTunes, Spotify a dokonca sám spája skladby, ktoré k sebe pasujú.

Vývojárské štúdio Algoriddim tvrdí, že aplikácia vyžadovala mesiace testovania a experimentovania s rôznymi rozhraniami, aby dosiahli ideálny pomer funkčnosti a ultra prenosnosti. Cieľom bolo, aby sa dala odohrať celá párty len za pomoci hodiniek. Zdá sa však, že djay je ďalšia z aplikácií, ktoré sa rozhodli bezhlavo naskočiť na vlak zvaný Apple Watch ešte pred ich vydaním. Je ťažké posúdiť nakoľko bude toto riešenie, ktoré je prakticky len diaľkovým ovládačom pre telefón vo vašom vrecku, úspešné. Ale to isté by sa dalo povedať pre platformu ako celok. Apple registruje v súčasnosti už cez 3000 aplikácií s podporou pre Apple Watch. Uvidíme, či si k ním používatelia nájdu cestu podobne ako na iPhone či iPade.

Djay 2 je v súčasnosti dostupný na 7 dní zadarmo v App Store v rámci promo akcie App of the Week.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.