Apple oznámil dátum tohtoročnej konferencie WWDC

Apple dnes rozposlal oficiálne pozvánky na svoju každoročnú developerskú konferenciu konajúcu sa od 8. do 12. júna v Moscone West, v San Franciscu. Popri niekoľkých dňoch prednášok, odovzdávaní ocenení a účasti cez 1000 inžinierov Applu je najväčším lákadlom úvodná keynote prezentujúca nové produkty spoločnosti.

Takmer s istotou môžeme očakávať predstavenie nových verzií iOS a OS X, o ktorých zatiaľ vieme prekvapivo veľmi málo. Vraví sa, že iOS 9 neprinesie zásadnú novú funkcionalitu a bude sa sústrediť na optimalizáciu systému, o OS X 10.11 je toho známeho ešte menej. Najnovšia platforma Applu, Watch OS, sa s najväčšou pravdepodobnosťou tiež dočká pozornosti – sprístupnenie tvorby natívnych aplikácií pre vývojarov je logickým krokom vpred. Očakávame taktiež predstavenie novej hudobnej služby založenej na Beats Music, ktorej základy vidíme už v najnovšej bete iOS 8.4.

Či sa konečne dočkáme aj novej generácie Apple TV, ktorá prinesie vlastný App Store a predplatné televíznych kanálov na podobný spôsob ako nedávno spustené HBO Now, je zatiaľ otázne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.