Super akcia! MacBook Air 13 len za 849 €

Mimoriadne lákavá ponuka pre študentov a učiteľov hľadajúcich šikovný a praktický notebook.

V akcii je MacBook Air 13 len za 849 eur! Túto ponuku spoločnosti iStores môžete využiť do vypredania zásob tohto modelu.

Akcia platí pre študentov starších ako 18 rokov s ISIC preukazom a učiteľov s ITIC preukazom.

Detailné parametre ponúkaného MacBook Air 13 nájdete na stránke iStores (http://bit.ly/…r_13_student).

Spoločnosť iStores podporila akciu aj marketingovou kampaňou. V okolí nákupných centier v Bratislave, Trnave, Banskej Bystrici a Košiciach jazdia sympatické citylighty – promobiky.

Stačí len zájsť do predajní iStores nachádzajúcich sa v týchto centrách a MacBook Air môže byť Váš.

komentárov
  1. zdravím, nechcem to tu hatovať ani nič také, ale naozaj si myslíte že študent si môže dovoliť len tak toto za 850€? :D Alebo učiteľ? lol

    0
    0
  2. Sám mám Retina Macbook Pro a zarabil som si naň do posledného centu sám… som prvák na VŠ tak ak človek chce dá sa to :)

    0
    0
  3. skôr by som povedal, ze uz sa ich pomaly musia zbavit a ceny budu aj nizsie, ked za chvilu tu mame retina macbook air… to potom budu zase plne bazary skoro novych airov, ked budu ludia chciet najnovsi model :D

    ale suhlasim, ze macbook uz nie je ani zdaleka to co byval este 5-6 rokov dozadu, ked mal mac jeden zo sto ludi co poznam, teraz je to uz bezna vec, dokonca ani 15″ retina za 2000+ EUR neni nic vynimocne… holt konzum kraluje cim dalej tym viac, niekedy ludia kupovali feldu pre celu rodinu aby sa mali ako odviezt na vylet a teraz to ty isty rodicia nemaju problem minut na laptom ratolestiam na vysku, lebo to uz nie je 60 000 SK ale len 2000 EUR :)

    0
    0
  4. Tak jasne, aj v US na harwarde, ci na inej skole, kde skolne stoji viac ako 50macbookov pro dokopy ich maju, ale tu sme na slovensku, ja studujem tiez informatiku, a v mojom rocniku sme asi 5 co mame mac, pro retina tusim nema nik.
    BTW, vymenny pobyt ci si len mal nazvys par tisic eur na skolne :D

    0
    0
  5. Chvalim ako sa blizi cenova relacia k “ludovejsim” cenam. Sice je jasne, ze to nebude high-end, ale za tuto cenu by sme pred par rokmi darmo zhanali nejaky novy mac ;) k tomu, ziadne virusy, dlha vydrz baterie, skvela integracia s iPhonom; s radostou si tych par stovak za kvalitu priplatim :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť