Super akcia! MacBook Air 13 len za 849 €

Mimoriadne lákavá ponuka pre študentov a učiteľov hľadajúcich šikovný a praktický notebook.

V akcii je MacBook Air 13 len za 849 eur! Túto ponuku spoločnosti iStores môžete využiť do vypredania zásob tohto modelu.

Akcia platí pre študentov starších ako 18 rokov s ISIC preukazom a učiteľov s ITIC preukazom.

Detailné parametre ponúkaného MacBook Air 13 nájdete na stránke iStores (http://bit.ly/…r_13_student).

Spoločnosť iStores podporila akciu aj marketingovou kampaňou. V okolí nákupných centier v Bratislave, Trnave, Banskej Bystrici a Košiciach jazdia sympatické citylighty – promobiky.

Stačí len zájsť do predajní iStores nachádzajúcich sa v týchto centrách a MacBook Air môže byť Váš.

komentárov
  1. zdravím, nechcem to tu hatovať ani nič také, ale naozaj si myslíte že študent si môže dovoliť len tak toto za 850€? :D Alebo učiteľ? lol

    0
    0
  2. Sám mám Retina Macbook Pro a zarabil som si naň do posledného centu sám… som prvák na VŠ tak ak človek chce dá sa to :)

    0
    0
  3. skôr by som povedal, ze uz sa ich pomaly musia zbavit a ceny budu aj nizsie, ked za chvilu tu mame retina macbook air… to potom budu zase plne bazary skoro novych airov, ked budu ludia chciet najnovsi model :D

    ale suhlasim, ze macbook uz nie je ani zdaleka to co byval este 5-6 rokov dozadu, ked mal mac jeden zo sto ludi co poznam, teraz je to uz bezna vec, dokonca ani 15″ retina za 2000+ EUR neni nic vynimocne… holt konzum kraluje cim dalej tym viac, niekedy ludia kupovali feldu pre celu rodinu aby sa mali ako odviezt na vylet a teraz to ty isty rodicia nemaju problem minut na laptom ratolestiam na vysku, lebo to uz nie je 60 000 SK ale len 2000 EUR :)

    0
    0
  4. Tak jasne, aj v US na harwarde, ci na inej skole, kde skolne stoji viac ako 50macbookov pro dokopy ich maju, ale tu sme na slovensku, ja studujem tiez informatiku, a v mojom rocniku sme asi 5 co mame mac, pro retina tusim nema nik.
    BTW, vymenny pobyt ci si len mal nazvys par tisic eur na skolne :D

    0
    0
  5. Chvalim ako sa blizi cenova relacia k “ludovejsim” cenam. Sice je jasne, ze to nebude high-end, ale za tuto cenu by sme pred par rokmi darmo zhanali nejaky novy mac ;) k tomu, ziadne virusy, dlha vydrz baterie, skvela integracia s iPhonom; s radostou si tych par stovak za kvalitu priplatim :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.