- This topic has 191 odpovedí, 22 hlasov, and was last updated pred 11 years, 10 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iOS 5.0.1
o par dni vyjde unlock – teda downgrade na 4.10 a potom sa da Gevey pouzit:)
odkial to vies?
To vaaazne??!! Tak to by znamenalo velmi vela.
downgradovat sa neda
viktoria: v akom stave je teraz?
ten co som pisal ja je hacktivovany a ma JB
pisu o tom na inych forach a mam to aj odtial:)
react0r – A New iPhone 4 Unlock for 04.11.08 Baseband? [Updated]
Ja som tiez pocula od znameho, ktory robi s Apple vecickami, ze sa nieco chysta a, ze je o to uz pomerne velky zaujem. Tak neviem no..
Poper: no nie je aktivovany lebo som sa s tym dnes babrala asi 3 hod. a nepodarilo sa mi to..proste ked ho zapnem zacina sa uvitacie menu kde si nastavujes jazyk etc.
Dnes uz na to nemam nervy, skusim zase zajtra.
Ituxx: mám zarucak z orangu aj seriove číslo sedí….
Som z toho na nervy ma kde roztrhat
iTuxx: Vďaka. Tvoje rady pomohli. Už to iba doladiť. Si macher.
POPER – stiahol som ten link co si mi odporucil ale urobilo mi presne tu istu chybu ako Viktori – Error 1600, nevedel by si mi poslat link, kt by isiel, alebo aj niekto iny keby bola taky dobry? dik :)
jasinoo mal som presne ten problem ako mas ty tak kukni moje prispevky v tejto teme….
piatok13: ale nie som, su aj vecsi profici :-) a som rad ze som ti pomohol.
takze stiahni iReb iphone daj do dfu pusti ireb
ked dokonci, mozes dat v itunes shift+restore
urobil som to, nainstalovalo – v priebehu instalacie ukazalo vlocku na displeji, napisalo ze instalacia prebehla a teraz mam na displeji jablcko pod nim podlhovaste okienko indikatora instalacie ale nic sa nedeje.. :/
Download iREB for iOS 5 to Fix iTunes Error 1600, 1601, 1603 & 1604
daval si restore?
ano, skusil som to teraz zase ale opat sa s tym nic nedeje, ako keby sa to zaseklo a uz 5 minut sa s tym nic nedeje.. myslim ze toto iste sa stalo aj Viktorii
Noo presne toto iste som mala aj ja.
viktoria – takze vlastne ani ty nemas aspon ipod s toho? hmm ako dalej :/
Potom som si stiahla ten druhy hacktivovany FW a vsetko prebehlo v pohode, nic sa mi nezaseklo. Lenze teraz som akokeby zase na zaciatku. iPhone zapnuty a zase to sproste settings menu cez ktore ma nepustiii.
Verim, ze sa mi to podari aktivovat. Zajtra to zase skusim. Ved do riti! Musi sa to dat urobit!
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!