- This topic has 191 odpovedí, 22 hlasov, and was last updated pred 12 years, 8 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iOS 5.0.1
o par dni vyjde unlock – teda downgrade na 4.10 a potom sa da Gevey pouzit:)
odkial to vies?
To vaaazne??!! Tak to by znamenalo velmi vela.
downgradovat sa neda
viktoria: v akom stave je teraz?
ten co som pisal ja je hacktivovany a ma JB
pisu o tom na inych forach a mam to aj odtial:)
react0r – A New iPhone 4 Unlock for 04.11.08 Baseband? [Updated]
Ja som tiez pocula od znameho, ktory robi s Apple vecickami, ze sa nieco chysta a, ze je o to uz pomerne velky zaujem. Tak neviem no..
Poper: no nie je aktivovany lebo som sa s tym dnes babrala asi 3 hod. a nepodarilo sa mi to..proste ked ho zapnem zacina sa uvitacie menu kde si nastavujes jazyk etc.
Dnes uz na to nemam nervy, skusim zase zajtra.
Ituxx: mám zarucak z orangu aj seriove číslo sedí….
Som z toho na nervy ma kde roztrhat
iTuxx: Vďaka. Tvoje rady pomohli. Už to iba doladiť. Si macher.
POPER – stiahol som ten link co si mi odporucil ale urobilo mi presne tu istu chybu ako Viktori – Error 1600, nevedel by si mi poslat link, kt by isiel, alebo aj niekto iny keby bola taky dobry? dik :)
jasinoo mal som presne ten problem ako mas ty tak kukni moje prispevky v tejto teme….
piatok13: ale nie som, su aj vecsi profici :-) a som rad ze som ti pomohol.
takze stiahni iReb iphone daj do dfu pusti ireb
ked dokonci, mozes dat v itunes shift+restore
urobil som to, nainstalovalo – v priebehu instalacie ukazalo vlocku na displeji, napisalo ze instalacia prebehla a teraz mam na displeji jablcko pod nim podlhovaste okienko indikatora instalacie ale nic sa nedeje.. :/
Download iREB for iOS 5 to Fix iTunes Error 1600, 1601, 1603 & 1604
daval si restore?
ano, skusil som to teraz zase ale opat sa s tym nic nedeje, ako keby sa to zaseklo a uz 5 minut sa s tym nic nedeje.. myslim ze toto iste sa stalo aj Viktorii
Noo presne toto iste som mala aj ja.
viktoria – takze vlastne ani ty nemas aspon ipod s toho? hmm ako dalej :/
Potom som si stiahla ten druhy hacktivovany FW a vsetko prebehlo v pohode, nic sa mi nezaseklo. Lenze teraz som akokeby zase na zaciatku. iPhone zapnuty a zase to sproste settings menu cez ktore ma nepustiii.
Verim, ze sa mi to podari aktivovat. Zajtra to zase skusim. Ved do riti! Musi sa to dat urobit!