iOS 5.0.1

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 192 )
  • Autor
    carlos24
    Účastník (Participant)

DAKUJEM TI , dufam ze nic nepokazim :D ale nie, len som sklamany, ze to tak dopadlo lebo som chcel vyskusat tolko milovany aj nenavideny apple, a aj ked neni ten fon novy mna potesil ale tak co uz.. kazdopadne dakujem este raz :) a aj kazdemu kto sa ozval :)

Viktoria
    Účastník (Participant)

A nemozte tu prosim vas niekto hodit link na stiahnutie iOS 5.0.1. ? Nechcem stiahnut dajaku hlupost. Dakujem.

iTuxx
    Moderátor

Ved poper ho vyssie postol. Je hacktivovany, staci stiahnut, restornut cez iTunes pomocou tlacitka Shift + klik na Restore a je to.

Viktoria
    Účastník (Participant)

A to staci len toto stiahnut? Nic viac mi netreba?

Viktoria
    Účastník (Participant)

A ved to sa ani ned stiahnut. Ani kliknut nato neviem ani nic.

iTuxx
    Moderátor

Ten firmware je uz hacktivovany takze nic ine nepotrebujes. Staci restornut namiesto originalneho.

iTuxx
    Moderátor

Nasiel som tento: http://www.multiupload.com/S5SJ6K3K70

Mal by byt aj s untethered jailbreakom. Restornes ho tak ako som pisal vyssie.

Viktoria
    Účastník (Participant)

Okej uz stahujem ten prvy hacktivovany, ale dik. Na verzii iTunes nezalezi?

Viktoria
    Účastník (Participant)

A este tu bolo spomenute, ze potrebujem nieco ako TinyUmbrella..co s tym?

Viktoria
    Účastník (Participant)

Ja to neviem urobit :( mne tam vobec neukazuje to restore v iTunes. Iba zase toto so SIMkou, ze treba vlozit platnu.

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Daj ho do DFU najprv drz home+power, kym nezhasne, potom drz power na 3sek. pridaj home a spolu ich drz 10 sek. a potom drz len home na 15 sek. Potom pripoj a restorni.

poper
    Účastník (Participant)

musis ho dat do dfu
    http://goo.gl/H04Oq
    potom pripoj k pc, v itunes drz shift a klikni restore

Viktoria
    Účastník (Participant)

Okej som v iTunes co sa mi automaticky otvorilo mam tam uz aj restore klikla som na to a mi vyskocila tabulka ci naozaj chcem restornut. Mam dat cancel a ist cez ten shift???

iPet0
    Účastník (Participant)

daj Cancel, stlač Shift, klikni na restore a vyber ten čo si si stiahla

Viktoria
    Účastník (Participant)

Dobre a vyskocila mi tabulka An unknown error occured 1600. Teraz co? A iphone je vypnuty cely cas to nevadi? No v tom DFU mode.

iPet0
    Účastník (Participant)

neviem presne čo znamená ten error, skús použiť google, hádam nájdeš nejaké riešenie

mato iphone 4
    Účastník (Participant)

skvelí návod som našiel na Ak hladas dobry navod na jailbreak najdes ho na http://iblogie.sk/ako-na-untethered-jailbreak-ios-5-0-1/ …. všetko mi funguje :D

jasinoo
    Účastník (Participant)

zdravim Vas
    dnes som si kupil iphone original z orangu mal som tam jailbrake samozrejme som si stiahol novy update a nejde mi najst siet….
    Orange kartu mam z orangu telefon….skusal som restore nefunguje!!viete mi pomoct? drbneeee maaaa

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Ako ti nefunguje restore ? Popis viac svoj problem.

Viktoria
    Účastník (Participant)

No takze momentalne som uz normlane isla podla navodu dala som restore. Ale teraz jedine co sa deje je to, ze iphone zostal v stave, ze svieti iba jablcko a pod nim ta nacitavacka ako ked zacne tahat. Co mam robiiit??? Uz som myslela, ze som na dobrej ceste :(

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 192 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.