DAKUJEM TI , dufam ze nic nepokazim :D ale nie, len som sklamany, ze to tak dopadlo lebo som chcel vyskusat tolko milovany aj nenavideny apple, a aj ked neni ten fon novy mna potesil ale tak co uz.. kazdopadne dakujem este raz :) a aj kazdemu kto sa ozval :)
Daj ho do DFU najprv drz home+power, kym nezhasne, potom drz power na 3sek. pridaj home a spolu ich drz 10 sek. a potom drz len home na 15 sek. Potom pripoj a restorni.
Okej som v iTunes co sa mi automaticky otvorilo mam tam uz aj restore klikla som na to a mi vyskocila tabulka ci naozaj chcem restornut. Mam dat cancel a ist cez ten shift???
zdravim Vas
dnes som si kupil iphone original z orangu mal som tam jailbrake samozrejme som si stiahol novy update a nejde mi najst siet….
Orange kartu mam z orangu telefon….skusal som restore nefunguje!!viete mi pomoct? drbneeee maaaa
No takze momentalne som uz normlane isla podla navodu dala som restore. Ale teraz jedine co sa deje je to, ze iphone zostal v stave, ze svieti iba jablcko a pod nim ta nacitavacka ako ked zacne tahat. Co mam robiiit??? Uz som myslela, ze som na dobrej ceste :(
Autor
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 192 )