8 apríla iphone OS 4

Domov Diskusné Fóra Ostatné 8 apríla iphone OS 4

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 201 až 220 (z celkového počtu 420 )
  • Autor
    yurayko
    Účastník (Participant)

for M@rtin
    ano je mozne sledovat na iPhone tv prenos, futbal v priamom prenose ci ine veci, ak niekto napise aplikaciu priamo na sledovanie futbalovych prenosov z majstrovstiev sveta tak aj to si budes moct uzivat, ja mam aplikaciu ktora mi spristupnuje asi okolo 50 programov medzi ktorymi nechyba Eurosport a vela inych, no pochybujem, ze ti niekto vsetky futbalove zapasi spristupni zadarmo

vojtacz
    Účastník (Participant)

neměl by někdo ještě volné registrace zařízení do svého develop accountu? měl bych celkem zájem

vojta(at)live(bodka)com

díky :)

spoti
    Účastník (Participant)

@yurayko ako sa vola ta aplikacia?

@madmann
    nie nestretol som sa s tym…hmm…

raul
    Moderátor

Teraz sa zas budete po jednom stazovat na problemy a snazit sa downgradeovat… Kedy sa konecne naucite, ze niekedy je lepsie pockat a iba naozaj ti, ktori k tomu maju urcite znalosti a predpoklady by si mali novy os davat do iPhone prednostne – ved to ma svoje dovody….

Patientia colligit rosas.

scoiatael
    Účastník (Participant)

ja som maximalne spokojny :)

raul
    Moderátor

:)) tak je fajn…

yurayko
    Účastník (Participant)

rozne televizie robia (respektive si davaju robit) applikacie na pozeranie ich programu,
    spomeniem cesku stanicu Z1 – Z1TV zive, francuzsku France24 a tusim aj BBC maju nieco, Al Jazeera, MTV,
    moja aplikacia ktoru pouzivam sa vola CANAL+
    podotknem, ze vsetky tieto apps su zadarmo, no obsah uz zadarmo byt nemusi, detaily ako to v tomto biznese funguje vysvetlovat hadam nemusim

marek
    Účastník (Participant)

vydrz baterie bola zufala, ale mal som zapnute wifi, vypol som wifi a hned vydrzi vyrazne dlhsie
    za 6 hodin + push notifikacia + push mail mi stiahlo cca 6percent

R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

takže už mám aj ja betu zatial je to pekné ale už 2x mi to zblblo … chcel som sa spýtať 2 veci

1. Kde nájdem pôvodný FW 3.1.3 ? pokial viem tak nejak cet Xcode ho nainštalujem
    2. Nikdy som nemal JB chcel by som skúsiť aké sú tam navyše aplikácie cez výkend a potom hneď nahodiť oficiálny FW pôjde to ? lebo o JB nemám záujem

ďakujem za pomoc

spoti
    Účastník (Participant)

1. http://lmgtfy.com/?q=iphone+os+3.1.3
    2. nie su tam ziadne navyse…je tam akurat Cydia, akysi App Store cez co si mozes nahodit aplikacie, tie sa ale nevyrovnaju nativnym aplikaciam len riesia veci co Apple nepovoluje…najpodstatnejsia vec je, ze po JB si mozes vyskusat „cracknute“ aplikacie, najdes tam vselijake vychytavky, doplnky, vylepsenia…ked nemas o JB zaujem ani to nerob…

R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

no ja to chcem vyskusat zo zvedavosti :) pokial mi to pojde na povodny FW tak to skusim lebo mam teraz tyzden volna tak chcem poexperimentovat a urcite by som na JB neostal lebo na itunes ucte mam kupene strasne vela aplikacii vratane navigacie a klipov,hudby,…

///citam ze to je poriadne zlozite na 3GS tak sa asi kaslem na to a nebudem skusat

monicqa
    Účastník (Participant)

veci z appstoru mozes vyuzivat aj pri jailbreaku, JB len rozsiruje funkcnost telefonu. ale pokial nechces stale nieco riesit, radsej sa na to vyprdni, u mna neostal nikdy JB dlhsie ako 2 dni :/

yurayko
    Účastník (Participant)

ak nebudes chciet uz JB taq by malo stacit dat v iTunes volbu restore a vsetko sa vrati taq ako to bolo predtym, netreba ti nic stahovat

Speedy
    Účastník (Participant)

Mozem aj ja poprosit o UUID number???
    mam jedno 3GS ko doma navyse…
    inak na 2G cko to pojde ci nie? multitasking ma nezaujima ale ostatne zmenenie tapety,ikonky dokopy a tad..
    Vdaka…

madmann
    Účastník (Participant)

R4d0sl4v: rataj s tym, ze sa ti moze stat nieco podobne ako mne a monicqe, ze po nainstalovaní OS4 budes mat problem vratit spat pôvodny finalny firm. ide o to, ze OS4 má iný baseband a ten je vraj celkom problem vratit na pôvodny z 3.1.3. (podla informácií z iných diskusnych fór – mne sa to tiez nepodarilo vrátit) na druhú stranu je OS4 bez vacsich problemov pouzitelny, takze zas az taky problem to pre mna nie je… uvidis sam.

Speedy
    Účastník (Participant)

madmann a na bloknuty iphone pojde ten OS 4 ???
    Mam doma jeden iphone a neni ani zo SVK lebo neda sa T mobile kartou aktivovat..netusim odkial je tak je navyse doma v krabici :D Takze pouzivam stare osvedcene 2G :D

Xorpi
    Účastník (Participant)

Pre všetkých, ktorí máte iPhone 3G (mám chvala bohu 3GS) a chcete multitasking tu je návod – http://www.macstories.net/iphone/you-can-enable-multitasking-on-the-iphone-3g/

A pre všetkých, ktorí tiež chcete iPhone OS 4.0 beta testovať bez nutnosti zadať UDID iPhonu, tak tu je návod:

http://www.twitvid.com/UI21P

GL & HF

t6mas
    Účastník (Participant)

mozete sem niekto postnut, ze ako vyzera places, faces a events v novej 4.0? hladal som aj videa na YT, ale kazdy tam recenzuje len multitasking a folders.. Dakujem

spoti
    Účastník (Participant)

no vyzera to tak, ze nijak :D vo Photos.app su tam dole taby (places sa obcas objavi potom zmizne) ale nefunguje to kedze sa to zatial neda synchronizovat s iPhoto…

t6mas
    Účastník (Participant)

aha.. myslel som, ze places budu fungovat automaticky z geotagovanim iPhone fotiek a faces, ze tiez nebude problem tagovat ludi rucne priamo v iPhone.. co uz stale je to len developer preview..
    dik spoti

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 201 až 220 (z celkového počtu 420 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.