8 apríla iphone OS 4

Domov Diskusné Fóra Ostatné 8 apríla iphone OS 4

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 420 )
  • Autor
    Príspevky
  • #68381
    naconazov
    Účastník (Participant)

    duuufam ze multiasking pouzitelny aj na 3G :D

    #201372
    monicqa
    Účastník (Participant)
    #201375
    EdDy
    Účastník (Participant)

    Žeby vyšiel nový FW bez nového iPhone ? podľa mna je na to skoro ..

    #201377
    Frankie
    Moderátor

    Ak bude pre iTouch platený tak sa vážne nahnevám… :D

    #201378
    jarednomak
    Účastník (Participant)

    urcite bude pre Touch plateny a urcite nevyjde 8.aprila :)

    #201379
    Sali
    Účastník (Participant)

    a mozno spravia “one more thing” a bude aj novy iphone :)

    #201381
    Xorpi
    Účastník (Participant)

    ovce…

    keď predsavili iPhone OS 3.0 bolo to tiež v takomto období, nepovedali tiež nič o novej generácií iPhonu a všetko sa točilo len o ukážkach a nový FW bol s novým iPhonom… beta bola myslím na stiahnutie za nejaký ten týždeň, takže sa všetci snažte hromadne získať zápis svojho ID iPhonu do develop programu…

    #201382
    McJobs
    Účastník (Participant)

    Nie… OS 3.0 bol predstaveny na WWDC ’09 (Jun) spolu s novym iPhonom 3G S…

    #201383
    mrzo
    Účastník (Participant)
    #201384
    DSL_78
    Účastník (Participant)

    Peterson, mylis sa. Bol predstaveny 17.3.2009 a uvedeny do obehu 17.6.2009 sucasne s iPhone 3GS.

    #201385
    iFiko
    Účastník (Participant)

    moc moc tesim na novy OS :)

    #201389
    babo
    Účastník (Participant)

    Uviest iPad s OS 3.2 a hned na to iPhone OS 4.0 je trochu zvlastne , ale uz to tak bude. Neverim akurat podpore multitasking (inak tomu multitaskingu neverim, navyse osobne mi pride, ze ho fakt nepotrebujem). To by trochu urobili z tych 300 tisic ludi, co si iPad kupili prvy den, blaznov.

    Pravda ale je, ze uvedenie je jedna vec, na trh pride v USA najskor za dalsie 2-3 mesiace.

    1. april oneskoreny to nebude, uz je toho plne Gizmodo, AppleInsider, Macworld…

    #201391
    mrzo
    Účastník (Participant)

    2 babo – to nie je ani trocha zvlastne, je to hlavne predstavenie pre developerov, ktory sa tak maju sancu do oficialneho vydanie pripravit, poupravovat stare aplikacie, vyvinut nove s novymi funkciami… Par dni po jeho predstaveni tak bude k dispozicii aj beta pre developerov.

    #201392
    babo
    Účastník (Participant)

    mrzo: ano, ako pisem, cakat ho mozeme na trhu aj tak az v lete. Otazka je, ci sa rovno pouzije aj na ipad a naozaj zvlastne by to podla mna bolo s tym multitaskingom.

    #201398
    monicqa
    Účastník (Participant)

    babo: preco blaznov?
    ja si myslim, ze to v apple maju perfektne nacasovane. ved aj minule ak sa nemylim to bolo tak, ze sa najskor predstavil os, ale na svet sa dostal az neskor. a pre ipad to bude len dalsia reklama.
    bude sa ukazovat. vie to “toto” (a uz aj to “toto” vie prilakat tisice ludi), ale bude to vediet este aj “hento”.
    a ked os 4 vyjde, tak budu ukazovat: ipad vedel “toto” a uz dokaze aj “hento”! unbelievable!
    tak sa rovnomerne rozprestrie ipad osial na dlhsiu dobu ;)

    #201410
    babo
    Účastník (Participant)

    ako marketing by to nebolo zle, lebo dolezita je väčšina. ale hlavne premiove značky by sa nemali takto správať k zakaznikom, ktorý si produkt kúpia ako prvý. keby prišiel multitasking o rok, nepoviem pol slova…. ale ak príde o 3 mesiace, tak mi to príde zvlastne… niečo v zmysle ďakujeme že ste si kúpili ipad medzi prvými, my sme len skúšali, či si ho kúpite aj bez nového os, hoci sme ho prakticky mohli dať už aj vám. a vidíte, kúpili ste si

    možno je to ale bezpredmetne, lebo ja uvedeniu multitaskingu neverím :)

    #201414
    EdDy
    Účastník (Participant)

    Babo : a nebude práve toto dovod, prečo dal Apple každemu iPad Userovi zdarma aktualizáciu na najnovsi OS ? teda, 4.0 bude zadara, ak si to niekto kúpi so 4.0, 5.0 bude zadara atd. ..

    #201416
    bawy
    Moderátor

    babo: to isté by sa dalo povedať o každom vylepšení..napr staršie notebooky nemali multitouch, novšie už mali..a nikto nenadáva, že v tých starších to nebolo ani nič podobné..proste software update robí každému radosť..nenervuje ho..aspoň u mňa to tak je..či by vyšiel update týždeň, alebo mesiac od kúpy produktu..čím skôr tým lepšie.

    #201417
    monicqa
    Účastník (Participant)

    babo: tazko povedat, lebo nikto nevie, co tam bude. keby som ja ale mala v tomto momente ipad, a dozvedela by som sa o tom evente, tak by som sa potesila. a preco nie?
    ved kupila som ipad na zaklade reklamy a predchadzajuceho eventu. ak apple predstavi nieco, co pouzivanie ipadu zdokonali, preco by som sa mala hnevat? nefer by to bolo jedine vtedy, ak by ma to malo v niecom obmedzit, napr. ze by bol novy firmware spoplatneny, alebo by boli pridane take funkcie, ktore ja vyuzit nemozem. ale to bude skor problem iphonu 3G. ja by som ako vacsiu tragediu brala to, ze prve ipady boli vyrobene s nejakym blbym displejom, takze sa budu viac kazit ako “tie dalsie”.
    a nezabudaj, ze to bude firmware aj pre ipod touch a hlavne miliony iphonov. a to je (zatial) o dost vacsi trh ako pre ipad.

    #201435
    babo
    Účastník (Participant)

    Bawy: jasne, ide ale o to, o ake casove obdobie ide. Jasne, ze ked si kupis auto a za 5 rokov je nove, tak nejdes predajcovi rozbit vyklad…
    Taktiez aj ked si teraz niekto kupi MBP, tak je mozne, ze za par tyzdnov bude uvedeny novy MBP s i5 procakmi…
    Ide ale o casovie obodobie. Ak si kupim vec a za 3 mesiace je update, tak je to uz dost na zvazenie. Napriek tomu, ze na tieto iPady bude mozne na 99% OS 4.0 bezplatne instalovat. Avsak pozor, u iPad je to podobne ako u Touch, ked bude 5.0, uz to bezplatne nebude. O dovod viacej, preco by som bol ako zakaznik ukrateny.
    A prave predajom iPadu to teraz moze uskodit. Je pravda, ze 80-90% americanov to bude uplne jedno, nejaky OS 4.0 nebude mat ziadnu vahu pri rozhodovani, ci iPad teraz, alebo nie. Osobne by som si teraz ale pockal min na 8.4. a potom by som kludne cakal az ked sa bude iPad predavat s OS 4.0. Podla mna je celkom mozne, ze v EU sa bude predavat iPad uz iba s 4.0. Mozno aj tam je vysvetlenie, preco iPAD OS 3.2 nepodporuje trebars vsetky klavesnice… (kvoli znizeniu nakladov na testovanie dali iba niekolko klavesnic).

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 420 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.