Nokia nazýva v internetovej reklame iPad “zlým tabletom”

Konkurenti Applu často využívajú reklamné spoty na to, aby vyzdvihli výhody svojich produktov oproti Apple, a zároveň aby si z Apple uťahovali. Najnovším príkladom je internetová reklama Nokie na tablet Lumia 2520 s Windows 8. Ten je podobný tabletom Surface od Microsoftu, no navyše ponúka batériu v samostatnej klávesnici, s ktorou dokáže tablet vydržať bez nabíjania až 16 hodín. Po vzore Microsoftu aj Nokia sa v reklame snaží presvedčiť zákazníkov, že bez fyzickej klávesnice nemôžu byť produktívni. Kvôli tomuto nedostatku iPadu tak jeho majitelia údajne stále musia nosiť aj notebook.

Reklama končí tým, že si majiteľ všimne tablet Nokia Lumia 2520 a sám seba sa pýta, či si kúpil zlý, či nesprávny tablet. Samozrejme, Nokia Lumia 2520, ako už názov reklamy napovedá, je tou správnou voľbou. Nie je náhodou, že Microsoft súhlasil s odkúpením divízie Nokie zameranej na zariadenia a služby. Výrobci príslušenstva ponúkajú k iPadom už roky rôzne puzdra so zabudovanou klávesnicou, takže samostatná klávesnica Nokie sa nedá považovať za strategickú výhodu, keďže si ju môžete kúpiť aj na iPad.

Chýba vám na iPade fyzická klávesnica? Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými používateľmi v diskusii pod článkom.

komentárov
  1. Páči sa mi ako MS a Nokia robia zadarmo reklamu Apple a ani si to sami neuvedomujú :-)
    Inak vrchol trápnosti, ten muž sa tvári ako 15 ročný puberťák

    0
    0
  2. No uz je to trapne tieto reklamy. Nech nokia preda aspon desatinu tych svojich zazrakov co sa predalo iPadov a potom nech si otvaraju hubu.
    Inak za tym stoji Microsoft a pocul som uz od vela ludi, ze im ta firma je uz nesympaticka a poobzeraju sa po pocitaci s inym operacnym systemom. Bravo MRKVOSOFT!!!!!

    0
    0
  3. MS a Nokia zaspali dobu. Ked chce niekto tablet tak preto ze laptop v danej chvili nepotrebuje… Nech uz pochopia ze su okamihy ked mi je laptop zbytocny. Mam MB Air a ked cestujem tak siahnem po tablete… Ich myslenie zaspalo dobu, tak ako Nokia mobily. To je ich hlavny dovod prepadu.

    0
    0
  4. ked uz tak tak apple ma zo svojimi iDevices taku zakladnu doplnkov od roznych vyrobcov ze keby tam aj niekto tu klavesnicu potreboval tak si dokupi. a dokupi si milion inych veci co na nokiu nikto nevyraba. apple ma v tomto mega plus. najvecsi vyber puzdier,stylusov a srandiciek. kamarat so samsungom si siel kupit obal a mal dost problem vybrat pre jeho model. ked ma niekto ipad,iphone, pride do specializovanej predajne a povie ze chce obal. vybavene. neni o com :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť