iPhone 7 a vyššie – oprava TouchID a funkcie Home

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware iPhone 7 a vyššie – oprava TouchID a funkcie Home

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #529957
    Adomm1234
    Účastník (Participant)

    Zdravím,
    Je nejaký alternatívny spôsob ako sfunkčniť tlačidlo Home napr. na iPhone 8, keďže je chip v TouchID spárovaný s doskou? Swiss si za to pýta okolo 500+ eur (lebo samozrejme robia len swap) a iné servisy tiež nejdú pod 250 s tým, že hodnota zásahu je otázna. Pôvodný HB už nemám a nové tlačidlo samozrejme nefunguje ani ako tlačidlo Home, nieto ešte TouchID.
    Assistive Touch poznám a nehľadám alternatívne spôsoby ovládania. Ide mi skôr o to, či neexistuje napr. nejaký jailbreak tweak, kedy by SecureEnclave znova začalo spolupracovať s novým TouchID bez ohľadu na rozdielne SN.
    Vďaka za všetky rady

    #529958
    Adomm1234
    Účastník (Participant)

    Ešte mi napadlo, nemal niekto rozobratý ten lightning homebutton pre iPhone X? (taký biely nadstavec s tlačidlom Home, čo sa strčí do lightningu). Zaujímajú ma rozmery kontrolnej elektroniky pre tú srandu, či by sa to nedalo rozobrať a zvnútra napájkovať do lightning konektora iPhonu pod tlačidlo Home, tým pádom by to malo fyzický click bez TouchID. Viem, že pre sedmičku sa predávala taká sada, ale pre osmičku som nenašiel.

    #530024
    HonzoSK
    Účastník (Participant)

    Ahoj ak nemas povodne tlacitko tak sa stym neda spavit nic. Nemas ani ako ten kod vycitat. Proste sa stym neda okrem swapu spravit nic. Vacsinou ak mi pridu na opravu tlacitka tak ich dokazem opravit, na 7  a vyssie sa zvycajne len trhaju. Je to masaker pajkovat tie cesty maju tusim 100nm ale zapajkujem ich :)

    #530026
    Adomm1234
    Účastník (Participant)

    Vďaka za info, o možnosti opravy TouchID v prípade, že sa poškodí len flex kábel, viem. Pýtal som sa skôr, či niekto nemá k dispozícii prístroj na párovanie ako Apple, prípadne či niekto nemá k dispozícii alternatívne diely mechanického tlačidla, aké sa kedysi predávali pre sedmičku.

    #530344
    Adomm1234
    Účastník (Participant)

    Ešte mi napadlo, akým spôsobom oni v origo Apple servise kontrolujú to zariadenie? Lebo mám osmičku, čo je v 100% stave – bez škriabanca a ešte v záruke, len bol menený displej a aj Home tlačidlo a v dôsledku toho to tlačidlo nefunguje. iPhone je teoreticky ešte v záruke, lenže výmenu displeja nerobil Apple autorizovaný servis. Ako oni diagnostikujú zariadenie prinesené na reklamáciu? Má niekto nejaké info? Prípadne, keby zistili, že bol menený displej a aj tak som chcel uplatniť reklamáciu, môžu mi k tomu naúčtovať nejaký manipulačný poplatok alebo len zamietnutá reklamácia?
    Vďaka za info

    #530345
    drincok
    Účastník (Participant)

    Ak si dal menit displej v neautorizovanom servise tak ti zamietnu reklamaciu.

    #1093952
    007ToMMaS
    Účastník (Participant)

    Zdravím páni, trošku oživím tému. Mám iphone 7. Menil som housing lebo som ho mal pokrivený tj nie displej a ani tlačidlo ani som nič s displejom a tlačidlom nerobil.
    Po zvovu spustení mi frfle na problém s touch ID. Je možné to nejak vyriešiť prosím vás?

    Ďakujem.

    #1446675
    ado1987
    Účastník (Participant)

    Zdravim, viete mi prosim poradit, kde by mi vedeli pospajkovat natrhnuty flexkabel touch id na iphone 7? vdaka

    #1446677
    ado1987
    Účastník (Participant)

    Ahoj, podarilo sa ti to opravit?

    #1451144
    Anonymný
    Neaktívny

    voip phone system
    Stay near your consumers, company companions, relative, and good friends that have a local contact number at their own place. Ahead and also get calls anywhere you want, in your office, at home, or on your phone, anywhere in the globe. Utilize it with a softphone, VoIP phone, PBX, or your VoIP supplier. The virtual phone number are triggered immediately as well as await usage. You can respond to calls from anywhere around the world with local numbers. Get your repaired landline number, so your pals can call you on a regular landline number as well as you can get the call anywhere in the globe. It does not matter where you are.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.