Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iphone 4 kupa
- Toto téma obsahuje 235 odpovedí, 55 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 11 months od
duny.
-
AutorPríspevky
-
10. júna 2010 o 15:28 #213358
mmhardky
Účastník (Participant)Tak to som fakt netusil. Dik. Bol som v tom ze ti ho iba potom odblokovali na poziadanie.
10. júna 2010 o 18:02 #213371Anonymný
Neaktívnyt-mobile zacal ponukat micro-sim http://dsl.sk/article.php?article=9292
10. júna 2010 o 18:55 #213377monicqa
Účastník (Participant)tak toto nie je mozne :D
V blízkej budúcnosti k pripravovaným zariadeniam s podporou Mini SIM karty pribudne aj čerstvo predstavený iPhone 4, ktorý uvedie spoločnosť T-Mobile na slovenský trh v najbližších mesiacoch tohto roka.
Mini SIM karta je zákazníkom poskytovaná za rovnakých podmienok ako štandardná SIM karta a zákazníci si na ňu môžu nechať aktivovať rovnaké služby ako na bežné SIM karty, t.j. programy Podľa seba v súčasných akciových ponukách alebo aj iné mesačné programy.
Zároveň je možné zákazníkovi vymeniť SIM kartu aj v rámci existujúceho záväzku za štandardných podmienok, pokiaľ bude chcieť využívať svoje služby na novom zariadení.teraz dolezita otazka: ked budem chciet micro sim len pre ipad 3g teda bez hlasovych sluzieb, bude to realne?
10. júna 2010 o 19:04 #213380poper
Účastník (Participant)teoreticky ano
10. júna 2010 o 19:05 #213381Benne
Účastník (Participant)dost zalezi od toho,ci budu ipad predavat operatory… myslim,ze je to teraz predpovedat, nechajme sa prekvapit :) Aj tak si myslim, ze operator sa prisposobi a dokaze spravit pausal cisto na data,ak sa zaviazes na dva roky,nevidim v tom ziadny problem…
10. júna 2010 o 19:06 #213382Anonymný
Neaktívnyja myslim ze poskytuju aj cisto datove pausaly, takze v tom pripade ano.
10. júna 2010 o 19:29 #213390macblogger
Účastník (Participant)samozrejme ze poskytuju aj cisto datove pausaly.
10. júna 2010 o 20:17 #213401monicqa
Účastník (Participant)ja sa uz nechcem viazat :D ja mam datovy pausal uz beziaci do aprila 2011.
10. júna 2010 o 20:18 #213402Benne
Účastník (Participant)tak potom len vymenit za microsim terajsiu simku a dovidenia :) treba sa spytat hlavne operatora ;)
10. júna 2010 o 20:19 #213403dubak
Účastník (Participant)potom to je o dalsi dovod viac preco kupit 3G verziu
10. júna 2010 o 20:36 #213408monicqa
Účastník (Participant)radsej by som bola ale rieseniu mat datovy pausal len na iphone a spravit tethering pre ipad…
10. júna 2010 o 20:38 #213409čoper
Účastník (Participant)nevie mi niekto poradit? rozmyslam nad kupov iphonu a ked vidim priblizne ceny aj tych starych fonov a tam porovnam z americkymi cenami tak uplny rozdiel ako n echapem ze jak je to vobec mozne…
rozmyslam nad tym ze si iphone necham doviezt z ameriky, alebo z nemecka, anglicka barz kde kde maju ludske ceny…
a moja otazka je ze ci proste ked napr z ameriky si dam dopravit ci to tu na slovensku rozslapem pocul som o nevyhode micro sim karta, alebo ze ina zastrcka je tam ale na to sa da vybavit redukcia… su nejake dalsie? :)
kde vobec vy ostatny kupujete taketo veci iphone atd… ci to ste vsetci taky bohaty? :D
a sa cudujem ze preco to m:zone nepredava alebo traco computers… to je mi dalsia zahada10. júna 2010 o 20:42 #213411dubak
Účastník (Participant)tusim preto lebo sa podpisala nejaka zmluva ze iphone bude predavany len u operatorov
10. júna 2010 o 21:23 #213418mmhardky
Účastník (Participant)Ahoj coper. Neviem kde si na to dosiel. Kde si pozeral americke ceny?
Ked si porovnas ceny bazarovych iPhonov u nas a v amerike, tak su u nas lacnejsie ako tam.
Samozrejme bavime sa o NEBLOKOVANYCH (factory unlocked) iphonoch (pretoze prave tie sa u nas vacsinou v bazaroch objavuju).Ja sam chcem predat moj 32GB 3GS, ale pockam do augusta a vydrazim ho v USA na ebay.
No ved schvalne, daj si na ebay „factory unlocked iphone“ a uvidis.
Vacsina aukcii konci na 600$ – 800$, aj za uz pouzivane 16GB 3GS.
Tu na fore castokrat najdes takmer nove 3GS pod 400 eur.
Aj teraz zriovna niekto ponuka za 370e. Keby to dal na americky ebay, podla mna by za to dostal viac.Ak ale mas nejaky tajny zdroj, tak davaj sem, pretoze moj sen je zohnat si v USA lacny neblokovany iPhone 4 :)
10. júna 2010 o 21:25 #213419Peko00001
Účastník (Participant)coper: tie ceny co vidis napr. na appstore su s tym ze podpises zmluvu na 2 roky v USA s operatorom a budes ho mat blokovany. To znamena ze ked kupis s USA tak ho u nas nespojazdnis a budes s neho mat ťažítko na stôl :-) No a samozrejme si na to „tazitko“ budes musiet kupit este koncovku na nabijanie aby si to tazitko mohol nabijat. Ked by si kupis napr. v USA neblokovany tak by ta s dopravou vysiel tak isto ako u nas.
Zbytocne spekulujes10. júna 2010 o 21:29 #213420mmhardky
Účastník (Participant)Peko00001: Ked si v USA kupis neblokovany iPhone, tak ta to s dopravou vyjde DALEKO viac ako u nas. A vlastne tie neblokovane iPhony v USA ani nie su z USA, ale reselleri to vacsinou beru z roznych krajin, napriklad z Australie (alebo aj od nas?:) a predavaju so ziskom v USA :)
Minule som nasiel stranku kde bol prehlad krajin kde sa daju zohnat najlacnejsie neblokovane iPhony bez viazanosti, bolo tam aj Slovensko, ale suverenne najlecnejsie boli tusim v Chorvatsku ci Slovinsku ci kde. Neviem presne krajinu, ale bolo to tusim len nejakych 500e, normalne by sa oplatilo tam na dovolenku skocit :)
10. júna 2010 o 21:36 #213422čoper
Účastník (Participant)jaj to som nevedel ze tie ceny v apple store su na dvojrocnu zmluvu z operatorom…. som myslel ze normlane to tam tak stoji ze 199 USD a smitec… :D ides si domov a das si do neho kartu aku len chces…
hmmm tak asi fakt je to take drahe a o iphone 4 mozem len snivat… lebo si neviem predstavit jak sa 20 rocny fagan co si na veci zaraba sam prehana po uliciach z 20 tisicovym mobilom… :(
kokos to potom ale tie telefony su skoro take drahe jak samotne PC co kupis len dajme tomu o 10 tisic viac a mas macbook napr… no neni to ale divne?
10. júna 2010 o 21:51 #213428Peko00001
Účastník (Participant)veru tak coper. kazdy na co ma. pre 20 rocneho chalana musi stacit nejaka Nokia. Na BMW sa tiez kazdy nevozi. Nastastie ja ano :-)
10. júna 2010 o 21:57 #213431mmhardky
Účastník (Participant)Nuz, jedina moznost je na splatky, ak sa neda v hotovosti. Alebo jednoducho chvilu pockat, a kupit si „jazdeny“ 3G za nejakych 150 – 200e.
Ja mam pomerne vysoky pausal, takze mam u Orange dobre dotovane ceny, ale zase – vyse 70e mesacne…
Ale mas pravdu v tom, ze iPhone stoji jednoducho tolko co kompletne PC.
10. júna 2010 o 22:30 #213436tomas289
Účastník (Participant)zdravim. v lete sa chystam do ameriky, a a chcem si samozrejme kupit iPhone 4 ako vacsina z nas, ale za normalnejsiu cenu. mam iba jednu otazku ak by som ho kupil tam v bazare napr. bude blokovany zrejme na at&t , ak ho donesiem na sr nebude fungovat? to sa nebude dat vyriesit unlockom ako u predchodzich modeloch? ja om kupil 2g ako nove v usa, doniesol sem unlock a fical, to sa zmenilo nieco? diki
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.