iOS 7

Domov Diskusné Fóra Ostatné iOS 7

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 101 až 120 (z celkového počtu 161 )
  • Autor
    EdDy
    Účastník (Participant)

Ano môžeš, ak je to na tvôj iPhone … a naspäť to dáš tak, že hodíš zariadenie do DFU a dáš restore .. prosím nepytaj sa ma ako to urobíš, povedal som ti všetko čo chceš vediet, veľa štastia :)

skapenkat
    Účastník (Participant)

dobre diky moc za radu dufam ze sa mi to podari :)

majdy
    Účastník (Participant)

EdDy, to “3D pozadie” na iPhone 4 nieje (alebo len zatiaľ nefunguje, čo ale nieje moc pravdepodobné) .

TommySlaw
    Účastník (Participant)

No konečne … tak som si hodil naspäť iOS 6.1.4 potom som išiel podľa tohto návodu http://www.youtube.com/watch?v=2QyfQiRPzK0 … je to úplne free a šecko funguje, nezasekáva sa, ide tak jak má (iphone 5) … zatiaľ som spokojný, keby mal niekto otázky, tak sem s nimi :)

rixi
    Účastník (Participant)

akurat ze to nie je beta v pravom zmysle slova. nefunguje poriadne fotak, prehliadanie obrazkov, multitasking ci 3d taby v safari su trhave, reminders pada.. blbnu mnohe aplikacie WhatsApp, Hangouts, iRadar CZ vobec nejde. Inak je to vsetko velmi pekne, som spokojny. Treba sa prisposobit flat design hitu. No v iOS6 si nepametam ze by boli tak zabugovane bety ako je tato.

EdDy
    Účastník (Participant)

Mám sto chutí na petíciu, abz sa Scott so svojím skeufemizmom vrátili. Jony síce HW robiť vie, ale iOS 7 mi príde ako keby odovzdal koncoročnú prácu v prvom ročníku na výtvarnej…

MoRFi
    Účastník (Participant)

Presne preto si betu nedavam. Kolko z vas ste developeri a potrebujete to? Naco si to davate a potom budete iOS 7 hatovat? Nie je to este komercny produkt tak to zbytocne riesite.

pocas keynote to bolo wau a tera sa vam to nepaci. treba si pockat!

skapenkat
    Účastník (Participant)

takze mam na ip 5, je to super, ale chcem sa spytat ci to ma niekto aj na ip4S chem to spravit aj frajerke.

piggee
    Účastník (Participant)
    herbarpet
    Účastník (Participant)

Prosim vas, ti co to mate nainstalovane: v settings je aj polozka Control center: co sa tam da nastavit? Neda sa tam pridat alebo zmenit niektora ikona za zapinanie/vypinanie Dat (internetu).
    Tvrdenie ze iP je bez rychleho netu nepouzitelny je sice pekne, ale ten net mi zozerie bat za 5h komplet a clovek niekedy potrebuje mat net len na par okamzikov, cize ja ho zapinam cez SBSettings najcastejsie zo vsetkho. Cize, da sa to pridat do Control Center cez nastavenia?

MoRFi
    Účastník (Participant)

herbarpet: mam iphone 5, ios 6.1.4, zapnute 3g, net, wifi, tel pouzivam pomerne casto a bat vydrzi cely den. Ak mas jailbreak tak ho odstran a vyskusaj baterku. Ak to bude robit aj vyedy tak ho reklamuj. Pouzi cisty restore. To by skusili aj v servise.

Len dodam ze nie som v najlepsom signale 3g a casto ma prehadzuje na edge co dost zerie baterku.

inspektorko
    Účastník (Participant)

To piggee : funny , zabavil som sa .Osobne sa mi novy design celkom paci az na to, ze je tam velmi vela bielej.

To rixi: najprv som urobil len update s ALT ale potom som sa rozhodol , ze nahodim vsetko nanovo, takze DFU, restore na 6.1.3 ,nastavit ako novy/mam IP4S/ a nasledne check for update s ALT a vybrat iOS7 .ipsw,
    zda sa mi ze to slape lepsie, vypol spotlight vyhladavanie okrem kontaktov, dalej som vypol lokalizacne systemove sluzby atd.tym sa zlepsila vydrz na baterku.
    Appku Tatrabanky mi spusti ale po kliknuti na pohyby na ucte spadne, tatrabanka ma peniaze na flashoidny tatrabanking ale nie su schopni upravit appku ani pre iPad, su to amateri./Najlepsi idu za nami, Hi Hi/.Mbank, csob atd. maju apku pre iPad v pohode.

skapenkat
    Účastník (Participant)

harbarpet da sa vypinat 3g aj mobilne data mam ip5 ios7

magero
    Účastník (Participant)

Takze vratil som sa k 6.1.4, ta iOS7 mi nejak neulahodila. Dufam, ze do official release to poriadne upravia, lebo je to otras.

karci
    Účastník (Participant)

Iphone 5 ios 7 Beta 1. V systeme je dost neodladenych veci. začnem mínusmi:

– obrazovku na vyhľadávanie… na home screen posunutím do ľava ako bolo zvykom u starších ios, posunutím v io 7 sa nedeje nič… :(

– kedze nejde vyhladávanie, napr. kontakty musím vyhľadávať cez app Telefón, alebo Kontakty, a problém je, že pri nájdení kontaktu sa neviete vrátť spať, a keď sa vám to aj podarí, tak sa vám zdeformuje zoznam kontaktov…

– baterka ide neskutočne dole… asi 2x rýchlejšie ako u ios 6.1.4 či aký bol predtým… samozrejme sa to isto zlepší…

plusy:

+ páči sa mi nový design, čistejší, krajší… aj keď je (v bete zatiaľ) pomalší ako na io6, vracať späť sa nebudem napr. kôli drobnostiam ako spodne vysuvacie menu, napr. baterka na svietenie je super vec, ide aj ked zamknete telefón a vypne sa display (appky predtým svetlo vypli pri zamknutí telefónu)

+ veľa nových detailov ako napr. hudobný prehrávač, škoda len že neobsahuje funkciu ako nove itunes… že do už prehrávaného playlistu môžete vsúvať songy, hneď po aktuálne hranej atď.. to by bola super vec.. :))

+ prehľadnejšie gotografie

+ do subpriečinkov na ploche sa teraz zmestí oveľa viac app ako predtým, neskúšal som koľko ale isto sa zmestí veľa…

+ multitasking tiež mega vec

+ safari je premakané…

eraserv6
    Účastník (Participant)

Vyhladavanie vyvolas posunutim prsta smerom nadol od stredu displaja na homescreene.
    Daval som iOS 7 z DFU a vydrz baterie je rovnaka ako u iOS 6.1.2 + celkovo velmi vela bugov ubudlo ako ked sa dava update z 6.x.x

skapenkat
    Účastník (Participant)

ja mam ios7 ale mam vela bugov a chcel som sa spytat ako spravim to DFU a restore na ios6 a potom zasa ios7 aby to slapalo lepsie.. diky

Hajo
    Účastník (Participant)

nesjom si isty ako to je s tym update/restore presne, ale na 90% som presvedceny ze som v apple guidelines dakde cital ze pri bete ma clovek robit restore …

rixi
    Účastník (Participant)

no dobre, pisete ze update z DFU odstrani vela bugov iOS7. ide to vsak aj bez developer uctu, ako pri priamom updatu z iOS6?

inspektorko
    Účastník (Participant)

to rixi: ano ide. Robil som aj jedno aj druhe a islo.
    Odporucam ale DFU 6.1.3 /6.1.4 pri IP5/ a potom check update +ALT.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 101 až 120 (z celkového počtu 161 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.