- Toto téma obsahuje 230 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 years, 9 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › WWDC 2008,
S cenou nebude problém. Problém bude s ponúknutými paušálmi. Ak Orange ponúkne minimum 250, je to pre mňa príliš veľa. Nepotrebujem tak veľa minút a ani ich nevyužijem. Takže teraz už len čakám, čo nám ponúknu operátori. Zo strany Apple je ponuka super.
ja to skor vidim tak ze ho kupim v uk apple store nezaregistrujem ho na pausal a unlocknem…
ešte by ma zaujímalo, čo ostatné updaty – mac mini, prípadne ine.
uz vobec nebudu, alebo to spravia potichu?
mali by byt este nejake poobede tamojsieho casu…toto bol len Hlavny keynote
novinky o snow leoard http://www.appleinsider.com/articles/08/06/09/apple_previews_mac_os_x_snow_leopard_with_quicktime_x.html podla mna dost dobry tah zamerat sa hlane na stbilitu a ne az tak na new features…
Preco kupovat z UK, ved tam to bude pravdepodobne drahsie ako v US, nie? Mne sa najviac paci moznost, ze kupit v US a UNLOCK…
takze asi ten tablet nebude?
nebude, najskôr tak na jar 2009, alebo až keď prídu tablety do módy :)
Rok je ešte dlhý a času na updaty kopu.
ČAFTE VŠETCI
ja len takú poznámočku: len aby ste nemuseli všetci čo ho chcete zo štátov, utekať priamo do AT&T a prihlásiť si tam paušál osobne. Tá cena sa mi zdá akási fakt divná na to, aby ho len tak hodili do placu. Čo vy na to?
ja myslim ze 11.7 bude setko jasne….
Ja beriem normalne UK aj s pausalom…takze som jeden z tych stastnych co sa nemusia o podobne veci starat
Twice a fast. Half the price.*
*Based on 3G and EDGE testing. Actual speeds vary by site conditions. Based on iPhone 3G (8GB) and first-generation iPhone (8GB) purchases.
Requires new 2-year AT&T rate plan,
neznamena to ze ta cena bude polovicna ak si kupis u AT&T ???
CO SA TYKA GPS
But the A-GPS (Assisted GPS) solution on iPhone 3G goes a step further, using a unique approach to find the closest satellites and more quickly identify your position. That gives you a faster fix on your location than with regular GPS.
TAKZE VSTAVANY A ZEVRAJ LEPSI NEZ KLASICKY
hoj,Stevie a nie a nie ,preco si nepredstavil novy macbook:((((((((((((>nato som s…. dlho.o boze,sorry guys ,ale ja som uplne smutny,mna iphone vobec netrapy sorry.Je prekrasny,no ale ja som chcel MB:(((((
Ty vole, to kedy chcu priniest na Slovensko? Tolko sa mi cakat nechce, ale dovazat to z USA a crackovat by asi tiez bola blbost.
preco je podla teba blbost UNLOCKNUT?
Podla mna je blbost cakat do konca leta, a potom si ho kupit draho…
//BTW. aktivovat sa bude klasicky cez iTunes, alebo v Apple Store lebo ak to vymysleli tak, ze proste ten pausal budem muset platit, tak som v haji. Proste ci sa bude dat obist ta dvojrocna viazanost ako u 1G…
Prestne tak to vidim aj ja. Kupit uz v juli (UK), unlocknut a hotovo :)
priznajte sa kto postol tento koment :D
takze v uk sa iphone bude predavat aj na „pay&go“