- Toto téma obsahuje 419 odpovedí, 68 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 2 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › 8 apríla iphone OS 4
Ak ste videli Keynote, zaznamenali ste niekto na konci ked Steve hovori o dostupnosti OS 4.0 v lete a pre iPhone 3GS a iPod tak povie „they will run pretty much of these“ co vlastne znamena ze ani tieto dve zariadenia nebudu podporovat uplne vsetko co je v novom OS 4.0 takze myslim ze novy iPhone je na ceste :)
ale o tom nikto z nas hadam nepochybuje :)))
no stiahol som si iPhone1,2_4.0_8A230m_Restore.ipsw , ale neviem to spustit…vie mi niekto poradit, ako to nainstalovat?
cez iTunes (nezabuni updatovat, aby si mal najnovsiu verziu),
drz ALT + klikni vyhladat aktualizacie pre tvoj iPhone v iTunes,
mozes si potom vybrat zdroj tvojho update, zvolis ten subor .ipsw …
dik pekne, taka jednoducha vec, len o tom ALT som nevedel :P
ratanie znakov v sms treba zapnut v settings, a rata to od urciteho poctu pismen
Skusali ste niekto aj uspesne downgradovat na 3.1.3?
Ma niekto aperture 3? funguju vam faces v OS4? a ako to je s ibooks?
vsimol som si ze sa mi velmi rychlo vybija iphone s os 4
nefunguje backup cez itunes
ma niekto podobny problem?
iBooks zatial niesu dostupne pre beta verziu OS4
aha dik,
no backup nefunguje ani mne, ale nejak mi to nevadi, nikdy som to nepouzival, iba ak pri restore
scoiatael, faces ani places som nerozbrehal
marekv: to vybijanie som si zatial nevsimol, ale ten backup nefunguje ani mne. A co je este horsie, ze ani zmena pozadia nezabera :)
faces ani places nejde, neda sa to este synchronizovat s iPhoto ale to v dalsich beta verziach hadam pojde, ani homescreen background sa mi neda nastavit na 3G a to pekne pozadie s kvapkami nikde nie je pristupne…sms mi pocita. a ano zere to baterku jak svina, nie je to este asi poriadne optimalizovane…backup vam pojde az po nainstalovani najnovsieho Xcode! downgrade na 3.1.3 bez najmensich problemov…postup ako som opisal vyssie
sms pocitanie som si zapol, ale nejde mi, pozadie taktiez nejde, snad nabuduce, baterku som ja este nepostrehol a backup mi vyhovuje ze nejde :P
mozete mi niekto poslat xcode pre iphone? nemam develop ucet… klaudia.mad@gmail.com. vdaka ;)
ved sa tam iba staci registrovat a potom si to mozes stiahnut, je to free –
http://developer.apple.com/iphone/
pochybujem, ze ti bude niekto posielat vec co ma niekolko giga
aha.. okej. vdaka za info
Helou, mam na vas otazku, ktora sice az tak nesuvisi s tymto topicom, ale suvisi s iPhonom.
Je na iPhone mozne sledovat tv prenos, napriklad futbalovy zapas a pod, nazivo?
Nehladam ziadnu konkretnu app, pytam sa skor z developerskeho hladiska, ci je mozne taketo nieco vytvorit. Na upresnenie, ze o co mi ide: Napriklad oficialna app futbalovych majstrovstiev sveta bude vediet streamovat live obraz na obrazovku iPhonu?
Dakujem!
spoti, skusal som vratit spat OS 3.1.3 cez xcode kvoli vydrzi baterie a vyhadzuje mi to chybu „ERROR: updating baseband: the baseband cannot be rolled back“. nemas s tym skusenost?