Predstaví Apple nové AirPods 3 už tento rok?

O AirPodoch tretej generácie sa už čosi povráva dlhšiu dobu. Nové informácie ukazujú, že by sme sa úplne nových AirPodov mohli dočkať už tento rok.

Podľa internetového portálu DigiTimes by sme sa mali počas predstavenia novej, trinástej generácie iPhonu zároveň dočkať aj predstavenia AirPods 3.

Táto informácia sa odvoláva na staršie správy, ktoré tvrdia, že výroba tretej generácie AirPodov sa spustí v auguste, čo znamená, že ich predstavenie môžeme očakávať v krátkom časovom horizonte. DigiTimes tvrdí, že dodávky špecifických komponentov pre AirPods už boli vyexpedované v “malých objemoch” a objednávateľ s nimi bude môcť manipulovať už v treťom a štvrtom kvartáli tohto roku.

zdroj obrázku: 52audio

Tretia generácia AirPodov by mala byť prvou aktualizáciou štandardných AirPodov od marca 2019, kedy tento produkt získal podporu bezdrôtového nabíjania, podporu “Hey Siri” a vylepšené interné komponenty. V porovnaní s týmto, iba “upgradom” z roku 2019 by mali AirPods 3 prísť s úplne novým dizajnom, ktorý bude čerpať z dizajnu AirPods Pro.

O “leaknutých” fotografiách, nových AirPodov tretej generácie sme písali v našom predchádzajúcom článku, kde sme si rozobrali tieto fotografie, ako aj dizajn nových bezdrôtových slúchadiel od Apple.

Žurnalista Bloombergu, Mark Gurman pred nedávnom oznámil, že verí, že sa nadchádzajúci Apple event pre iPhony odohrá v septembri. No na druhej strane, kvôli celosvetovej zdravotnej kríze, Apple zorganizoval Apple event s iPhonom 12 nie v septembri, ako bolo zvykom, no až v októbri. Môžeme očakávať, že sa Apple tento rok bude snažiť vrátiť k tradíciám a nové iPhony s ďalšími predstaví v septembri, tak ako po minulé roky. Gurman ale tvrdí, že AirPods 3 by nemali prísť spolu s novým iPhonom, no neskôr tento rok.

AirPods od Apple stále naberajú na popularite a dominujú trhu s bezdrôtovými slúchadlami. Dôkazom je aj fakt, že Apple za rok 2020 predal takmer 110 miliónov AirPodov a slúchadiel Beats, čím prekonal ostatných výrobcov v oblasti bezdrôtových slúchadiel. S chýbajúcimi slúchadlami v krabiciach nových iPhonoch, môže Apple využiť septembrový event na propagáciu AirPodov 3.

Vylepšené AirPods tretej generácie môžu kategórii AirPods v závere aj pomôcť, nakoľko podľa informácií požiadal Apple svoj dodávateľský reťazec, aby znížil produkciu aktuálnej generácie AirPodov, nakoľko ich predaj je nižší ako sa očakávalo. Aj keď sme vyššie spomenuli, že Apple trhu s bezdrôtovými slúchadlami dominuje, konkurencia na druhej strane nezaostáva a predstavuje podobné produkty, avšak za nižšiu cenu.

zdroj: MacRumors

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.