Očakávané tretie AirPods sa objavili na nových záberoch

Po renderoch tu máme aj fotografie reálneho produktu.

Podelil sa o ne portál 52audio. Séria záberov prináša pohľad na slúchadlá aj puzdro, v ktorom sa majú nachádzať. Podobne ako v predošlých renderoch majú AirPods 3 kratšie stopky po vzore AirPods Pro. Takisto aj prevedenie slúchadla by malo dostať oblejšie kontúry.

V súvislosti s novou generáciou cenovo dostupnejších AirPods sa hovorilo aj o silikónových štupľoch. Najnovšie fotografie však túto hypotézu vyvracajú a je teda pravdepodobné, že nové slúchadlá dorazia bez nich.

Vďaka novému dizajnu slúchadiel mohlo zmenou prejsť aj puzdro, v ktorom sa ukrývajú. Kratšie stopky znamenajú aj nižší obal, ktorý sa takisto viac priblíži tomu, v ktorom bývajú uskladnené AirPods Pro.

S vyššou triedou Apple bezdrôtových slúchadiel budú AirPods 3 spojené skôr vzhľadom. Pokiaľ ide o prémiové funkcie ako potláčanie okolitých ruchov, všeobecne panuje názor, že tie sa v nových AirPods neobjavia.

Okrem nových záberov priniesol portál 52audio aj odhad ceny pre budúci produkt. Novinka by mohla začínať na 150 dolároch. Pre porovnanie, AirPods 2 stoja 159 dolárov bez bezdrôtového nabíjacieho puzdra a 199 dolárov vrátane neho. Či sa aj pri nových AirPods dočkáme oboch možností zatiaľ nevieme, očakáva sa však dostupnosť bezdrôtového Qi nabíjania.

Podľa všetkého sú AirPods 3 pripravené na predstavenie a následný predaj. Možným dátumom ich odhalenia je 23. marec. Práve v tento deň má podľa dávnejších prognóz Apple usporiadať nový event.

zdroj: 52audio

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.