iphone 6 po vymene lcd nejde home buton

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware iphone 6 po vymene lcd nejde home buton

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • #106097
    Misiaccik
    Účastník (Participant)

    Zdravim vas pani obraciam sa na vas s otazkou. Padlo mi asi z 20 cm moj pekny iphonik. vobec som necakal ze sa rozbije lcd ale stalo sa obejanal som novy vymenil všetko podla navodu. sluchatko , všetko funguje doknca aj otlačok prstu funguje ale nejde home buton pri vymene neboli neake večsie komplikacie iba som pinzetou urobi nechtiac rychu ukazem na fotkach je to jedine co ma napada zeby mohol byť problem i ked tomu moc neverim.
    Vedeli by ste mi poradiť ?! fotky pridam do dlašieho prispevku.

    #409351
    Misiaccik
    Účastník (Participant)
    #409352
    iTuxx
    Moderátor

    to uz lepsie si nevedel ten screenshot osefovat? Mam sa lognut kvoli tomu na gmail a cakat kym mi povolis pristup na prezretie si toho obrazka? wtf?

    #409354
    Misiaccik
    Účastník (Participant)

    Prepačte neako som to nevedel lepšie nahrať čo tak uložto ? :

    http://uloz.to/xFTRqSjJ/20150902-225311-001-jpg

    #409356
    lordsoft
    Účastník (Participant)

    Podla mna to na to nema vplyv, kym to nie je poskodene zo strany konektora. mozno vadny cely HB?

    #409373
    Misiaccik
    Účastník (Participant)

    Ja si tiež myslim skusim ešte preveriť konektory hore. Este otazka je možne vymeniť home button ? lebo niekde som čital ze tam ma byt unikatny home button a nie je mozne si ho len tak kupiť na ebay a vyemniť že to len tak nefunguje. A ešte jedna samotný home buton je napany konektorom ktorý som nafoťil ? alebo je inak napojený. Nejde mi do hlavy ze otlačok prstu funguje ale zatačenie čiže krok späť nie.

    #409374
    iTuxx
    Moderátor

    ako ti to nemoze ist do hlavy? V tlacitku je integrovany aj Touch ID senzor. Cele tlacitko ma jeden flex. To znamena, ze v tom flexe su cesticky aj pre tlacitko, aj pre senzor. Ak je flex natrhnuty/poskodeny proste prerusena jeho cast, tak zatial co senzor este funguje, tak tlacitko uz nie. Logika. Ak kupis nove tlacitko, bude mat integrovany senzor tiez, ale uz nebude sparovatelny so zakladnou doskou a teda fungovat nebude. Samotne tlacitko ale fungovat moze.
    Takze v prvom rade skontrolovat flexy, spoje, konektory a potom skusit kupit nove, s ktorym senzor sice fungovat nebude, ale sa preveri funkcia tlacitka. Ak nebude fungovat ani tak, je chyba na doske.

    #409434
    Misiaccik
    Účastník (Participant)

    Tak skusal som konetory všetko podotláčať , No žiadny vysledok. Obejdnal som nový home button a nový flex. tak skusim povymnienať . Bude sa dať potom neako spárovať nový home button s doskou ?

    #409435
    lordsoft
    Účastník (Participant)

    Nebude.

    #409436
    Adomm1234
    Účastník (Participant)

    Dúfam že vieš, že tie konektory, ktoré sú na fotke rozpojené, majú byť spojené. A tie flexy by sa ani nemali veľmi rozpájaťa spájať a hlavne ohýbať, lebo vlákna vnútri sú kovové a majú silnú tendenciu praskať. Skúsil by som celé home oddelené od displeja nahriať horkovzduškou. Párkrát mi to pomohlo pri poškodených flex kábloch.

    #410460
    Misiaccik
    Účastník (Participant)

    tak zahada odhalená pri vymene som poškodil flex. Vymenené funguje.

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.