Trieštivé rohy na obale OZAKI

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Trieštivé rohy na obale OZAKI

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #105875
    Jod
    Účastník (Participant)

    Čavte, potreboval by som poradiť. Kúpil som si v Centrali v iStyle priehľadný obal OZAKI (tento http://www.istyle.eu/sk/ozaki-o-macworm-tightsuit-hardshell-puzdro-pre-macbook-air-11-cierne.html ale priehľadný) na svoj nový MBA 11″. Macbook mám položený na stole a aby som netrepal, sem tam si ho vezmem na sedačku. Po krátkom čase sa mi začali trieštiť rohy na vrchnej strane obalu a ich kúsky nachádzam po stole a po zemi. Deje sa to hlavne keď ho otváram a zatváram. Macbook je nový a ešte som ho nikde nemal. Pri obale deklarujú, že je z netrieštivého a tvrdeného polykarbonátu. Mne ten netrieštivý tvrdený polykarbonát nevydržal ani na stole, tak si myslím, že to môže byť závadou materiálu.
    Písal som som už dva emaily do iStylu a zatiaľ ignorácia. Čo myslíte, vyreklamujú mi to? Trošku si niesom istý kvalitou niektorých slovenských apple resellerov a hádať sa mi tam s nimi veru nechce.

    #408099
    mahomo
    Účastník (Participant)

    treba byt razny no slusny….a radsej osobne ako cez mejl, ja som raz pisal staznost mejlom do mzone a no comment :)

    #408105
    macur
    Účastník (Participant)

    V spodnej casti ich stranky v uvedenom odkaze mas cast “komentare”…mozno by som aj tam podrobnejsie zverejnil svoj “pozitivny” zazitok/skusenost jednak s produktom a takisto so sposobom vybavenia reklamacie… Niekto zodpovedny by mal mat na starosti ich “PR” a myslim, ze nebudu pre par € riskovat zle meno oproti konkurencii..ale mozno som prilisny optimista na slovenske pomery.. ;)

    #408107
    mcmatej
    Účastník (Participant)

    Moja skusenost s iStyle je velmi pozitivna. Chod tam osobne a verim tomu, ze to vybavia k tvojej spokojnosti. BTW je to aj na normalnu reklamaciu, takze no stres akurat tam fakt treba zajst osobne a doniest im to ukazat.

    #408133
    Jod
    Účastník (Participant)

    Díky hoši, v tom prípade tam zbehnem aj s airkom a ukážem im.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.