Názor na ponuku

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Názor na ponuku

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Príspevky
  • #101342
    Makrel
    Účastník (Participant)

    ahojte, čo vravíte na túto ponuku? http://pc.bazos.sk/inzerat/40694402/MacBook-PRO-15-Retina-2014-najnovsi-upolne-novy.php Myslíte, že to môže byť originálny stroj za tak dobrú cenu? Príp. Ako overiť originalitu macbooku pri kúpe?

    #388821
    mork4
    Účastník (Participant)

    Videl si uz daku napodobeninu macbooku ?

    #388823
    Makrel
    Účastník (Participant)

    *videlA? :) … nevidela, no možné je všetko :D Nechcem doma prísť na to, že bol počítač kradnutý a pod. Cena je to veľmi lákavá, za to sa predáva nižšia konfigurácia bez dedikovanej grafickej karty. Preto chcem vedieť názor :)

    #388826
    nickey
    Účastník (Participant)

    cena je ok,

    ak mas nejaky hardware od apple tak by si uz mala byt zorientovana a nemozes si pomylit povedzme iOS s androidom co sa tyka iphonov s napodobeninou,

    k tej ponuke, zmena uctu a veci okolo toho si pories priamo v kaviarnicke s internetovym pripojenim kam sa pri kupe vyber s predavajucim a pories si to priamo s nim, robil som to tak ked som kupoval ipad a preferoval som to s kupujucim ked som predaval macbook, nemas ziadnu starost s mackou vo vreci.

    #388831
    Makrel
    Účastník (Participant)

    práveže nemám od apple ešte nič … ale taká blbá snáď niesom aby som si zamenila android s iOS :P a pán píše, že je čisto nový zabalený v krabici, takže asi ani zmena účtu nebude potrebná, hádam len skontrolovať záruku nie? :)

    inak, ďakujem za odpovede :)

    #388834
    Anonymný
    Neaktívny

    Makrel, kopie Apple, samozrejme, existuju. Staci si pozriet niekolko cinskych stranok, kde ponukaju v inzeratoch zarucene nove Apple pocitace, vo folii, vsetko je uplne skvele, dokonca to ma aj nalepku so seriovym cislom, no a cena je uplne bozska. Ked si clovek vypyta seriove cislo na overenie, prestanu komunikovat.. Danemu panovi som volal ohladom RAM pamati. Cislo bolo nedostupne, pisal som mu SMS, neodpovedal, ani nevolal naspat. Tolko k serioznosti daneho panka, ktory taha fotky z netu. Moj pocit to odhadol tak, ze radsej to necham plavat a uz ho viac kontaktovat nebudem. :)

    #388835
    P1x3L61
    Účastník (Participant)

    Over si sériové číslo na stránke Apple, či je to naozaj ten model :)

    #388842
    dfx
    Účastník (Participant)

    Skontrolovat treba vsetko.

    Vyrobne cislo na krabici, v papieroch, na zariadeni a tiez v operacnom systeme. Vsade musi sediet.

    Tiez treba vediet, ako sa bude riesit zaruka. Apple poskytuje medzinarodnu zaruku jeden rok od aktivacie zariadenia. Ak bude tvrdit, ze je zaruka dva roky a da k tomu nevypsany zarucny list, tak je to klamstvo.

    Dalej je dobre si este doma vytvorit v iTunes ucet a v mieste stretnutia za z toho zariadenia prihlasit do iTunes cez svoj ucet. Malo by byt mozne si pridat to zariadenie medzi svoje zariadenia a tiez si na nom zapnut funkciu “Find my mac”. Treba sa stretnut bud v mieste s pristupom na internet cez wifi, alebo prist s vlastnym telefonom s mobilnymi datami a na nom si vytvorit wifi hotspot.

    V ziadnom pripade nekupovat macbook v zalepenej krabici resp. macku vo vreci.

    #388852
    Makrel
    Účastník (Participant)

    ďakujem všetkým za rady :)

    #388880
    Makrel
    Účastník (Participant)

    ešte otázočka, v prípade, že by som to objednala na dobierku, je nejaká šanca ako to overiť … len rýchle rozbalenie pred kuriérom, inak sa už k peniazom späť nedostanem?

    #388881
    drincok
    Účastník (Participant)

    To nemyslíš vážne ze macbook za 1850€ objednávas na dobierku od niekoho koho vobec nepoznáš a nieje to renomovaný eShop. To ani nesranduj. ;) nemas par EUR na cestu do BA?
    Ked objednas na dobierku musis najprv zaplatiť a potom si mozes pozriet tovar a ak by tam bol problem musis kontaktovat ihneď políciu ktora moze stopnut platbu.

    #388883
    dfx
    Účastník (Participant)

    nie je ziadna sanca.

    Ak predajca neponukne moznost si overit, ze je to naozaj plne funkcny macbook, tak s pravdepodobnostou blizkou istote je to podvod.

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.