Súťaž

Domov Diskusné Fóra Ostatné Súťaž

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55874
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Vyhlasujem súťaž, kvôli dlhodobým sporom ľud vs. Ja. Ak mi niekto z administrátorov do tejto témy napíše, že ma tu nechce, dobrovoľne a navždy odtiaľto odídem (moje konto potom prosím aj zmažte).

    Chcem tým vlastne zistiť, ako tieto spory vidia tí inteligentnejší, ktorí sa nevyjadrujú a zároveň ukončiť tieto spory. Myslím si totiž, že je nefér voči administrátorom takto im ničiť fórum. Necítim sa síce byť zodpovedný, no nekonvenčné názory ľudí vždy podráždia…

    Ďakujem za spoluprácu.

    #114155
    pedro
    Účastník (Participant)

    Nemyslim si ze by si mal odist..preco? Skor si myslim ze by si mal prehodnotit svoj postoj k prispievaniu a pisat iba vtedy ked si myslis ze ten prispevok je k teme a odpoveda na zakladnu otazku polozenu autorom temy.->to znamena vyhnut sa zbytocnym ustipacnym poznamkam a reciam stylu “ja to aj tak viem lepsie”..mozno to tak nemyslis a v skutocnosti si slusny clovek, ale vyznie to tak. Nekonvencne nazory..za to ze su ine ako tvoje? Mna zase napr. podrazdi ked sa po 20 postoch vyjadris stylom “co ti trapaci este nevymyslia”..alebo ked odpovies “nemusis smutit hlupacik, ja, vacsi a skusenejsi ti poradim”. Ak mas pocit ze si potrebujes nieco vydiskutovat (akoze so mnou) tak ti kludne poskytnem kontakt.

    aj ja dakujem.

    #114157
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Ak dovolíš, rád by som Ťa trošku poopravil – konvenčnými názormi myslím tie vaše, teda väčšinové, ktoré sú v rozpore s mojimi a dráždia vás. Nikdy by som netvrdil, že názory, ktoré nie sú zhodné s mojimi ma dráždia.

    Okrem iného, ospravedlňujem sa Ti za fúzatého uja, to som prehnal.

    #114163
    nemo
    Účastník (Participant)

    O ano – jsme u toho. Ja jsem te upozornil, abys neprudil s temi recmi “jupi, nebude vam to fungovat!” a ty jsi me poslal do prdele. Je pak logicke, ze jsi se predemnou shodil a ani bych ti ruku nepodal. Je to, jako kdybych nekoho na zastavce autobusu upozornil, ze se tam nema kourit a on po me za to hodil kamen.

    S pedrem se myslim zcela shodneme, ze nam vadi ty tve posmesky v prispevcich, ktere ani nic jineho noveho nerikaji…

    #114166
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Dobre. Práve preto – som ochotný odísť, aby som vám neprekážal a neiritoval.

    #114167
    Pajlo
    Účastník (Participant)

    Milan: Je to jednoduche, ak by si mal pisat tak ako doteraz (urazat pripadne zosmiesnovat vsetkych) tak to radsej zabal. Ak sa ale dokazes zmenit, nikomu tu vadit nebudes.

    #114241
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    mne pride cudne ze preco mas nick ” najskor precitam google atd.adt..” to si si sam zmenil alebo ti to dali admini ?

    inac k teme: nepostrehol som zeby si robil bordel na fore. ale to ze odpisujes skoro na vsetky temy je asi pravda..

    #114257
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Pravdupoviediac, tie posty, ktoré vám tak vadili, som nemyslel ako posmešné. Je pravda, že keď išlo o iPhone, bolo to vo mne natoľko silné, že som sa možno aj posmieval, lenže na tom sa smeje viac ľudí, lenže nie verejne.

    Rád vám vyhoviem a nebudem sa vyjadrovať týmto spôsobom a do tém budem písať, len ak k tomu budem mať niečo hodnotné (teda ak sa ešte nenájde nejaký admin, ktorý povie, že by bolo lepšie, ak by som toto fórum už nenavštevoval).

    mayoxy: To ja sám a úprimne, nebol to odkaz pre mňa, ale pre ľudí, ktorý sa pýtajú otázky, na ktoré je tu X na druhú odpovedí…

    #114415
    obor
    Účastník (Participant)

    som tu sice kratko, ale co to som uz precital a myslim, ze mi to dovoluje sa vyjadrit:
    1, MLN je smiesne sypat si takto popol na hlavu – ak by niekto chcel aby si odisiel, tak ti to napise, ak by si bol neprijatelny pre adminov, tak ti zrusia pristup… zda sa mi, ze (okrem posmeskov) ludi bavi sa s tebou hadat a (az na niekedy zbytocne shiahodlhe odpovede) tvoje argumentacie prispievaju ku kvalite fora…
    2, mozno ze by pomohlo, keby sa argumentacie dokazovali… napr. ak je odblokovanie IPhone legalne, nech napisu, daju link, pdf, hocico, kde je napisane, ze je to legalne, ak si ty myslis, ze je to nelegalne, urob to iste – napis do Apple a spytaj sa, publikuj odpoved… that’s it

    #114429
    nemo
    Účastník (Participant)

    MLN: Mas u me velke plus, ze jsi dokazal priznat svou chybu. Vetsina lidi to nedokaze. Nevidim duvod, proc bys odsud mel odchazet. Pokud se budes drzet toho, co jsi tu napsal, nevidim mezi nami dalsiho sporu.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.