iPhone 7 vs iPhone 8

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Príspevky
  • #523863
    tete.98765
    Účastník (Participant)

    Môj terajší telefón sa mi pokazil a nedá sa opraviť. Preto po dlhom uvažovaní som sa rozhodla, že si kúpim iPhone. Len tu nastala dilema. Mám si zobrať iPhone 7 alebo 8? Oplatí sa mi priplatiť si za 8 alebo sa mám radšej uskromniť a kúpiť 7? S iPhone nemám žiadne skúsenosti, predtým som vždy ostávala verná androidu ale tento posledný model ma už naštval, preto som sa rozhodla pre jablko. Preto, ako neznalec, vás prosím o radu, čo je podľa vás výhodnejšie a viac sa oplatí.

    #523865
    joer
    Účastník (Participant)

    Jednoznačne si priplat za 8, ja som kupoval 5S-sluzi spolahlivo dodnes ale lutujem ze som si nepriplatil za 5SE. Nebudem rozvadzat preco mas kupit 8 miesto 7, proste 8 je novsi model a tym padom dlhsia podpora od Applu. Je toho viac, mnohí ti budu vypisovat techn. dokumentáciu atd. Ale to nemá význam, je jasné že novší model bude na tom o pár rokov lepšie ako staršia 7.

    #523867
    dfx
    Účastník (Participant)

    Ja by som bral 7, lebo ma vzadu kovovy kryt. Ak sa rozbije sklo vzadu na osmicke, tak oprava stoji viac ako vymena rozbiteho displeya.

    #523870
    Adomm1234
    Účastník (Participant)

    “Je jasné, že novší model bude na tom o pár rokov lepšie ako staršia 7.” Tak to je dobre mimo. Kto sa pozrie na momentálnu stratégiu Apple, tak vie, že takmer každý model je státím na mieste. Ak nepotrebuješ portrétne fotografie, tak choď do 7.
    Ak chceš naozajstný novší model, choď do X. iPhone 8 je len chyba v zlom načasovaní vstupu bezrámikových smartphonov na trh, s ktorou Apple nepočítalo a nemá ani v produktovom portfóliu čo hľadať.
    Súhlasím s DFX.

    #523902
    Mitho
    Účastník (Participant)

    Urcite si kup iP8. Podla mna je to telefon, ktory ma to dobre zo starsich modelov a este nema to zle z toho povestneho klenotu iPX. A je aj krajsi.

    Btw, Joer … iP5SE nikdy neexistoval :-) Ale suhlasim s Tebou, ze iP5s je jeden perfektny telefon, ktory slape krasne este aj dnes (ak v nom samozrejme nie je ten pokus o iOS 11).

    #523903
    joer
    Účastník (Participant)

    To Mitho: no dobre nie je to 5SE len SE ale vzhlad to ma ten isty, tak preto som ho tak nazval.

    #523904
    macmac
    Účastník (Participant)

    ahoj, ja pracujem s apple produktami viac ako 15 rokov ,rukami mi preslo snad vsetko, co apple vyrobil (nejaky cas som bol najaty ako externista Apple-om)

    Vzhladom na skusenosti a stav trhu, strategiu – povodnu a sucasnu –  odporucam pockat s kupou iPhoneu. V pripade, ze je to surne a vzhladom na budget: odporucam iphone 7 plus. Ak si ochotna zainvestovat, iPhone X. Tu sa ale bavime o 500 Eur rozdiele (IP7+ vs IPX)

    iPhone 8 je kusok viac muziky za nepomerne vela penazi v porovnani s radou 7.

    Pekny den

     

     

     

    #523905
    joer
    Účastník (Participant)

    To macmac: Tak to ja mam viac skusenosti-robim s Appl produktami od roku 94-od Sytemu 7.0 a aj s prvym iPhone, iPad, stolove a desktop Macy neratam, samozrejme Newton atd. Aj ked uz teraz nic neriesim nove, to co mam teraz od Applu mi na terajsiu pracu staci.

    #523929
    iTuxx
    Moderátor

    chalani, neprebijajte sa tu. Aj tak ma pravdu dfx, ku ktoremu dodam len tolko, ze este usetri dost penazi. Je to jej prvy iPhone, nebude to vediet porovnat. Najlepsi pomer cena/vykon ma 7. Ak by jej to nesadlo, nebude ju tolko penazi az tak mrziet.

    #524759
    Cibike
    Účastník (Participant)

    rozhodne 7… 8cka nema nic co by 7micka nemala, okrem nezmyselneho bezdrôtoveho nabijania (a rizika, ze pri rozbiti tej zadnej strany bude stat oprava nejakych 500e), true tone displeja (uplna blbost, mne to pride, ze to random generuje zafarbenie displeja, nic prevratne), fast chargingu a mierne lepsich HW specs… mama teraz riesila novy iPhone a so 7mickou je uplne happy, vlastne aj ja som bol, len som samozrejme musel upgradnut na X, lebo sak preco nie :D

    #524774
    suley
    Účastník (Participant)

    7

    #535190
    paloslav
    Účastník (Participant)

    Ahoj Cibike, ja skôr riešim dilemu 7 vs X. Bezdrôtové nabíjanie nie je dôležite hoc poteší (kvôli autu). Čo je však dôležité je podpora dvojitej SIMkarty, a teda nebehať ako otrok s dvomi telefonmi. Preto som mal doteraz SE a 7, výmena oboch za X je teda lakava.

    Oplatí sa? SE už dosluhuje baterka, pri trochu aktivite nevydrží ani polden, preto vaham či kupiť dalšiu 7 al 8 (chapem, že 7 :) ) alebo rovno nešupnuť oba a kupiť X

    #535191
    buci
    Účastník (Participant)

    iPhone X nie je dual SIM, to az iPhone XS, XS Max a XR

    #535200
    mcgiany
    Účastník (Participant)

    Hlavne chlapci reagujete na rok stare vlakno.

    #535255
    0xCF
    Účastník (Participant)

    Nevadi, podstatne je, ze to tu zije a je tu vyborna navstevnost!

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.