iPhone 7+ – battery draining

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 7+ – battery draining

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #503203
    SilverSurfer
    Účastník (Participant)

    Mam iPhone 7+ a uz od kupy ma trapi vydrz baterky. Po nainstalovani vsetkych appiek, ktore pouzivam som zacal pozorovat dost rychle vybyjanie baterie, a pri udajoch o vyuziti a pohotovostnom rezime boli zobrazene rovnake casy. Nasledoval restore, a nainstalovanie len najcastejsie pouzivanych aplikaci, messenger, whatsapp, kypass, internet bankingy a pod. Asi den, dva to fungovalo dobre a potom opat, rovnake casy. Znovu restore a instalovanie aplikacii postupne, aby som prisiel na to, ktora to sposobuje. Nainstaloval som instagram, snapchat, whatsapp, kypass, youtube. S tymito to fungovalo dobre. Po nainstalovani FB messengera, zacal draining baterky a opat rovnake casy. Odinstaloval som appku restartol telefon a bol na par dni pokoj, sice ma to dost obmedzuje, ale co uz. Dnes vsak uz aj s aplikaciami, s ktorymi som doteraz fungoval v pohode nastal opat ten isty problem a casy su znova rovnake. Neviete mi niekto poradit, co dalej? Neviem, ci to je SW alebo HW chyba, ale je to dost blbe, kedze baterka sa strasne rychlo vybija. Dakujem.

    https://www.dropbox.com/s/pwk30zjzbg9zdwq/IMG_0012.PNG?dl=0

    #503205
    howoarang
    Účastník (Participant)

    Aky tam mas iOS? Na mojom iP7 sposobuje rychle vybijanie iOS 10.2.
    Predtym na 10.1.x bateria drzala lepsie. A o tom ze fb messenger vybija rychlo bateriu sa vie uz davno. To som zistil uz ked som mal iP6 a SE, odvtedy ho nepouzivam.

    #503206
    SilverSurfer
    Účastník (Participant)

    Mam 10.2. Pouzival som messenger na iP 6+ aj na 6s+ a nikdy som nezaznamenal taky problem, aby cas vyuzitia spolu s pohotovostnym rezimom bol rovnaky. Teraz dokonca ani nemam messenger nainstalovany a stava sa mi to tiez. Pomoze az restart telefonu.

    #503207
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Skus si vypnut osviezovanie aplikacii na pozadi

    #503215
    SilverSurfer
    Účastník (Participant)

    To nepomohlo, stale tie minuty pribudali rovnako. Nechapem, co s tym moze byt.

    #503247
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Robi to nejaka appka na pozadi. Ak spozorujes rychle vybijanie, skus postupne po jednom vykilovat aplikacie z multitaskingu.

    #503250
    SilverSurfer
    Účastník (Participant)

    To nepomaha, aj ked mam vsetky appky kilnute, stale akoby nieco bezalo na pozadi. Podarilo sa mi vsak este lepsie diagnostikovat problem. Mam teraz nainstalovany aj messenger, a sprava sa to normalne, cize cas pohotovostny rezim/pouzivanie je OK. Problem vsak nastane po urcitom case, vcera napr po cca 8 hodinach, kedy aj po killnuti vsetkych aplikacii zostava na pozadi nieco bezat. Podla mna pomoze az restart, kedy je zase na urcity cas klud, no neviem to potom presne urcit, kedze cas pouzivania sa vynuluje, a je potrebne ho nabit na 100% aby tie casy zacalo znova pocitat. Mimochodom dakujem velmi pekne za radu :)

    #503252
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Skusil by som este restore bez obnovy zo zalohy, bez akehokolvek doinstalovania appky, proste uplne cisty telefon. Vypnut osviezovanie, spotlight, handoff a podobne ptakoviny a nechat si cas aspon par dni a odsledovat co to spravi. Ak by sa to unormalnilo tak doinstalovavat postupne aplikacie ale po kazdej zase nechat nejaky cas na sledovanie.

    #503345
    iRaynor SK
    Účastník (Participant)

    Skús vypnúť Messenger a Facebook appku z multitaskingu a oboje vypni z notifikačných služieb a osviežovania v pozadí.

    Taký Messenger beží aj ked je vypnutý. Je napojený na notifikačné služby.

    #503347
    howoarang
    Účastník (Participant)

    Ako zrusim sledovanie tohto vlakna? Odkliknutie policka na “informujte ma…” nefunguje. Ked sa pozrem na vlakno opat, tak je to znova zakrknute.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.