GOOGLE – Nezvyčajná aktivita

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software GOOGLE – Nezvyčajná aktivita

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #502268
    AirKo
    Účastník (Participant)

    Zdravím, už dlhšiu dobu pri zadaní do vyhľadávania mi Google vyhodí upozornenie o nezvyčajnej aktivite. Stáva sa mi to iba na iPhone. Viete mi s tým pomôcť ? Ďakujem pekne

    #502272
    cobain
    Účastník (Participant)

    Na tom odkaze co sa ti zobrazil je link, ktory ked odkliknes sa dozvies preco sa to stalo. Je to docasne presmerovanie a ochrana spolocnosti google.

    #502273
    AirKo
    Účastník (Participant)

    Áno to viem, no problém stále pretrváva. Po rozkliknutí:

    Táto stránka sa zobrazí, keď služba Google automaticky rozpozná žiadosti prichádzajúce z vašej počítačovej siete, ktoré zrejme porušujú Zmluvné podmienky. Platnosť tohto zablokovania vyprší krátko po zastavení odosielania týchto žiadostí. Dovtedy budete musieť pri používaní našich služieb zadávať znaky z obrázka CAPTCHA.

    Táto aktivita mohla byť odoslaná škodlivým softvérom, doplnkom prehliadača alebo skriptom, ktorý odosiela automaticky vygenerované žiadosti. Ak zdieľate sieťové pripojenie, požiadajte o pomoc svojho správcu — za vzniknutý problém môže byť zodpovedný iný počítač používajúci rovnakú adresu IP. Viac informácií https://support.google.com/websearch/answer/86640

    Niekedy vás môže systém vyzvať, aby ste zadali znaky obrázka CAPTCHA. Môže k tomu dôjsť v prípade, že používate rozvinutejšie výrazy, ktoré používajú aj roboty, alebo vtedy, keď odosielate žiadosti príliš rýchlo.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.