Apple Watch

Domov Diskusné Fóra Ostatné Apple Watch

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 31 )
  • Autor
    Príspevky
  • #514084
    razorjaro
    Účastník (Participant)

    Ahojte,

    Zvazujem kupu Apple Watch.

    Je to fakt tak zle s tou baterkou ze to fakt vydrzi len den ?

    Jak dlho to vydrzi ked clovek sleduje fakt len cas ?

    Druha vec asi aj tak pockam na series 3 a kupim tie uz ked tak ale bojim sa ze vydrz baterky nebude o nic lepsie kedze som pocul ze do toho chcu nasukat LTE modul.

    #514085
    Pogo
    Účastník (Participant)

    Ahoj,

    Mám Series 2 a poviem ti že bežne vydržia 2 dni (pozeraním času). Ak behám a športujem tak 1 deň a niečo ale aj tak ich dám večer nabiť.

    Ak by som mohol odporučiť tak by som počkal na series 3 čo reálne dostanú a potom sa rozhodovať.

    #514153
    zydo
    Účastník (Participant)

    Mam S2 a bateria ma len prekvapila. Pri samotnom sledovani casu vydrzia 3-4 dni bez problemov. mozno aj dlhsie ked ozaj len cas. Ja osobne ich pred spanim vypinam kedze v spanku s nimi nepotrebujem nic robit a tym za noc setris 7-10%. ja s nimi cvicim 1-2x denne pravidelne telefonujem v aute a posielam spravy a 2dni vydrzia bez problemov s tym ze ich vecer dam nabijat. Jedine kde je citit rychly pokles baterie je pri plavani. Kludne by som isiel do S2 e necakal na S3 pokial ti stacia nato naco ich chces.
    Pochybujem ze S3 bude mat lepsiu bateriu, skor daju tensie telo a nejake somariny

    #514182
    razorjaro
    Účastník (Participant)

    Zydo mas teda 42mm series 2 hej ? Vela ludi pocuvam ze 2-3dni ked nic na nich nerobis a ked aktivne ich pouzivas tak den. Ze cca pred spanim maju 20% +-.

    #514188
    zydo
    Účastník (Participant)

    Ano jedna sa o verziu 42mm. Tak viem to hned presne povedat. Vcera cely den pouzivane, a to cez den aj volanie cez ne, a vecer 2hod. trening. Vecer vypnute. rano opat zapnute a teraz vecer 3hod. prechadzka v lese a maju 29%. a to chodim spavat o 2-3v noci a rano od 9-10 zapnute a aktivita

    #514189
    razorjaro
    Účastník (Participant)

    To fakt nechapem….preco kazdy hovori ze vydrzia najviac 1den ? Kazdy komu sa hned nezapacia to vezme ako negativum a hned povie : velke minus vydrzia iba den.

    ale super dakujem za report (y)

    #514190
    zydo
    Účastník (Participant)

    Neviem preco. Presne toho som sa bal aj ja ked som ich kupoval. Vzdy som videl negativum na vydrz baterie, preto po ich kupe som ich zacal na spanok vypinat. Raz som vyskusal app kedy mam dobry spanok a pod.. a zistil som ze app je mi nanic a v spanku ich k nicomu nepotrebujem tak som pokracoval v tom, ze ich vzdy vypinam. Mam ich 6mesiacov a vydrz stale rovnaka.

    #514191
    razorjaro
    Účastník (Participant)

    pred 10sec som asi cital nejake recenzie a negativa boli aj ze nesnimaju spanok :D tak dobre robis :) pouvazujem este o kupe neskor , uvidim ci pride teda 3 alebo nie.

    #514192
    zydo
    Účastník (Participant)

    a ten kto ich pouziva aktivne 1 den a v noci ma 20% zalezi co robi. Ako som pisal ze pri plavani sa vybijaju rychlejsie comu moc nerozumiem. Ked falt si na jazere aspon 6hodin z toho plavas dokopy 2hodiny, vecer si ides zacvicit alebo zabehat plus s nimi telefonujes alebo robis barc co, tak ano 1den mozu vydrzat. Ale toto nerobi skoro nikto kazdy den 365dni. Ja mam dennu aktivitu nastavenu na 1000kcl a drzia 2dni s vecernych vypinanim. Ak by si mal este nejake otazky na apple watch tak kludne napis a ked budem vediet tak ti rad odpoviem. Sam som
    ich kupu zvazoval dlho, nevedel som ci ich potencial vyuzijem aspon za 80% aby sa mi zane oplatilo davat 500€. Nechcel som ich kupovat len preto, ze su to apple watch a mozno ich k niecomu vyuzijem.

    #514193
    zydo
    Účastník (Participant)

    Mas priamo app na meranie spanku. Netrpim vsak ziadnou poruchov spanku aby som potreboval vediet v ktoru hodinu som mal tvrdy spanok a v ktoru nie. Nud sa vyspim dobre alebo zle, a to viem aj bez toho aby mi to ukazala app

    #514194
    razorjaro
    Účastník (Participant)

    s poistenim aj 600e no…. dost sa bojim ze sa mi niekde rozbiju pri niecom alebo ich stratim poznam sa.

    Ja by som ich tiez vypinal na noc aj ked zase na druhej strane je fajn si ich napr nehat cez noc na ruke aby ta rano zobudili ako budik vibrovanim na ruke a potom ked prides do prace hodis ich na 2h na nabijacku pokial sedis pri kompe napriklad.

    #514195
    zydo
    Účastník (Participant)

    Ja ich mam bez poistenia. Na vsetky veci si vzdy davam velke pozor ale nie na ukor pouzitia. Naucil som sa pri nich vela veci robit opatrnejsie co berem ako vyhodu.

    Aj budik som skusal :D je to skor divne brnkanie po ruke a viac to prehliadnem ako zvuk budiku na iphone. mam stiahnutu app ALARMY na iphone ktora ta vykope z postele. Neda sa vypnut bez toho aby si si neodfotil danu vec v byte. Ak app vypnes, ajtak do 30sek zvoni opat az kym neodfotis vec ktoru si nastavis. Je to dobre mat ako posledny budik. Ja ich nikdy cez den nenabijam. Nastavis si cenne kcl, min treningu a hodiny v stoji a chces to jednoducho denne splnit aby si dostaval ocenenie ktore ta potesia. Takto stratis 2hodiny a nemusis splnit denny limit :D je to hra a zabava

    #514196
    zydo
    Účastník (Participant)

    :D

    #514199
    razorjaro
    Účastník (Participant)

    Ja mám aj tak sedavu prácu čiže každý deň cca tých 8h sedím aj tak mimo víkendu :D ale je sranda že je niečo take aspoň to človeka nejak motivuje a znie to fakt ako sranda a pridaná hodnota dňa :) dnes sa treba s maličkosti tešiť :).

    #514837
    adka269
    Účastník (Participant)

    Samozrejme ze sledovanim casu ty vydrzia len 2, 3 tri dni ale keby si na nich robil aj ine veci tak ten 1 den ty vydrzia urcite.

    #514840
    quikzyyy
    Účastník (Participant)

    plánujú vôbec podľa vás teraz predstaviť series 3 alebo to nechajú na early 2018? :D

    #514842
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Dozvieme sa 12.septembra, vyzerá to že budú series 3 s LTE

    #514846
    razorjaro
    Účastník (Participant)

    Ja som stale watch este nekupil a premyslam ze ked budu s3 out ci ich hned pre-ordernut a kupit alebo si pockat na nejake recenzie a tak (aj ked na druhej strane sa moze stat ze ich bude malo a potom uz nebudu dostupne na predaj) ale chcem sa vas spytat na jednu vec.

    Jak by realne malo to LTE na hodinkach fungovat ? Pokial som tomu dobre pochopil nebude sa tam musiet insertovat SIMka ? Som s toho zmateni.
    Dam len nastavenia s telefonu alebo si budem musiet kupit novu simku zvlast ? Samozrejme realne info sa este nevedia ale s tych rumorov co mame.

    #515471
    razorjaro
    Účastník (Participant)

    No co hovorite na to ? Asi si urcite kupim watch series 3.

    Otazka ci cellular alebo nie lebo fakt realne tu nebude support urcite najblizsie roky?

    Jaky mate nazor na to ? Myslite ze bude support v najblizsich rokoch u nas ? Kedze to ma zatial byt len pre 9 krajin a v Nemecku to je len telekom only. Nechcem byt limitovany aj tym akeho operatora si mam vybrat pre boha O.o

    #515518
    JFK.
    Účastník (Participant)

    U nás sa tie cellular ani predávať nebudú, keďže nemajú zmluvy s operátormi

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 31 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.