iPhoto foto kniha

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhoto foto kniha

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    Príspevky
  • #74857
    jajoapajo
    Účastník (Participant)

    ahojte, da sa u nas niekde vytlacit iPhoto foto kniha ?

    #247229
    rre
    Účastník (Participant)

    U nas neviem ale mam skusenost s tym ze to kamos poslal do Apple a oni mu to poslali k rodine v Amerike a ta to potom poslala sem. Mal to do 2 tyzdnov.

    #247232
    jajoapajo
    Účastník (Participant)

    ano, dikes, o takych moznostiach viem, ale otazka znela inak ;-)

    #247235
    lre
    Účastník (Participant)

    Da sa. treba exportovat do pdf a potom sa s tym pohrat. V Bratislave sa da najst tlaciaren co to vytlaci na kvalitnejsi papier oreze a zviaze.
    Je to vsak podstatne zlozitejsie ako poslat do statov

    #247243
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    to Ire: a kde je ta moznost exportovat do .PDF nejako som ju hladal ale kde nic tu nic..(obcas nevidim veci co mam priamo pod nosom.)

    #247244
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    no daj print a vyber moznost ulozit to do pdf

    #247245
    t6mas
    Účastník (Participant)

    kasli na PDF, iPhoto knihy pre strednu a zapadnu europu sa tlacia v Brne u susedov. Ja som si objednal knihu sice do Rakuska (Wien), lebo tam mam rodinu, ale v jednej diskusii spominali, ze ak napises svoju slovensku adresu a chlapci v brne prave nespia, tak ti to prebalia a poslu na tvoju adresu. za tu kvalitu to hadam stoji.. je to umelecke dielo..

    #247260
    lre
    Účastník (Participant)

    t6mas mas na to brno nejaku adresu?

    #247273
    naconazov
    Účastník (Participant)

    tak toto ma zaujima!, naposledy ked som pisal do applu ohladne kníhy (pred vianocami 2009), tak mi povedali ze to tlacia v Irsku a moznost poslat to na Slovensko nie je mozne

    #247279
    Pajlo
    Účastník (Participant)

    Tiez som pocul ze treba ako destinaciu zvolit Rakusko, ale v skutocnosti napisat Slovensku adresu. A posta (alebo mozno chalani v Brne ako spominal niekto vyssie) to nakoniec dorucia spravne. Sam som to ale neskusal.

    #247282
    hello
    Účastník (Participant)

    a co tak skusit blurb? maju tiez software na tvorbu, alebo si mozte aj nadesignovat do pdf v Id alebo inej aplikacii a posielaju aj na Slovensko za priaznive ceny…

    #247442
    Pajlo
    Účastník (Participant)

    Na slovensku posobi aj cewecolor, a uz maju konecne aj fungujucu web aplikaciu. Fotokniha sa da pekne naklikat cez web. Sam som od nich uz objednaval aj fotoknihu, aj foto na platno aj kalendar. A som max spokojny – vsetko je to naozaj kvalitne. Ale to pohodlie vytvarania v iPhoto to samozrejme nie je.

    #247454
    t6mas
    Účastník (Participant)

    @Ire
    zial adresu na to brno nemam


    @naconazov

    ja som tiez myslel, ze mi to poslu z “ameriky”.. ked mi vsak dosiel link na sledovanie zasielky, tak hned v prvy den bola v brne, tak som po tom patral a niekde som nasiel zmienku o tom, ze sa to naozaj tlaci v Brne


    @hello
    @Pajlo
    nechcem teraz vyzniet ako zaryty applista, ale podla mna sa cewe kniha nechyta – hnusne templaty, naplacane fotky – apple je apple

    Ja mam rodinu v rakusku, takze som to riesil tak, sam ale neviem ci by som sa odvazil zaplatit 30 eur a trpnut ci mi to poslu na slovensko, alebo na nejaku vymyslenu rakusku adresu

    #247514
    steele
    Zablokovaný

    t6mas: s tym CEWE suhlasim, aplikacia mozno nevymyslena zle, ale troska to prostredie pokulhava. Pripravujem si fotoknihu a dost zle sa v tom robi. Co sa tyka ale vysledkov, videl som jeden kalendar a jednu knihu a nebolo to zle, bohuzial Aplle knihu som este nemal moznost vidiet, ale ked som videl to co je na webe (jasne, ze to tam bude to najkrajsie co sa da), tak to vyzeralo daleko lepsie.

    #247534
    hello
    Účastník (Participant)

    @t6mas
    blurb urcite NIE JE cewe kniha. A ako zaryty applista si urcite vyznel. Nic v zlom, ale nie je vsetko najlepsie riesenie, co je apple. Len si to tak vezmi, snazis sa kupit, to co sa technicky kupit ani neda a beres to ako lepsie riesenie stracat cas pisanim na forum, posielanim s falosnou adresou a dalsim preposielanim. Ak mas s tym problem blurb bere pdf-ka a ak dobre viem tak iPhoto kniha sa da vyexportovat do pdf…
    ALE ked tieto riesenia ignorujes, tak nevyznievas ako “zaryty applista” ale nim celkom urcite si. iekedy treba dat tie klapky z oci prec. Ber to tak, ze aj ja sem chodim na toto forum a moja rada je taka aka je :)

    #247540
    dubak
    Účastník (Participant)

    vela ludi si za kazdu cenu chce objednat tu knihu z apple aj ked to sem tak lahko nejde a len preto, ze je to apple
    su tu stovky firiem co to vedia tiez spravit a vyjde to lacnejsie a najlepsie su ti co tu foto knihu od apple ani nevideli a uz o nej basnia, ze ziadna lepsia nie je

    #247543
    hello
    Účastník (Participant)

    @dubak
    Presne tak a pritom to ani apple netlaci, ale len sprostredkuje.
    Asi zacnem predavat hovna s cedulkou Apple a hned budem mat stovky zaujemcov – pravdaze iba ak to hovno zabalim do peknej krabicky a pridam k tomu samolepky s odkusnutym jablckom ;)

    #247589
    raul
    Moderátor

    A po odbaleni musi pekne vonat, ako apple produkty ;)

    #247601
    t6mas
    Účastník (Participant)

    kludne si to vyexportuj do PDFka.. mne to zily netrha.. ja som priatelke spravil krasnu knihu, zaplatil som cez doveryhodne apple ID, data sa odoslali v ramci iPhoto, dva dni po odoslani som dostal mail, ze kniha bola odoslana, o dalsie dva dni bola na mieste dorucenia.

    Bez problemu, bez starosti.. Apple.. je mi jedno ako vyzeram, apple pouzivam pre jednoduchost, ak mi umozni vytvorit si knihu na dva kliky, rad to vyuzijem, priatelke vyrkli slzy, ked si ju odbalila.. to je pre mna dolezite.. ja som tak cely cas tvorby knihy venoval obsahu a nie sposobu finalizacie – tu nech robia odbornici..

    #247658
    Hurfo
    Účastník (Participant)

    to hello: dotiahni to do konca predavaj odhryznute hovno :-D

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.