- Toto téma obsahuje 230 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 years, 9 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › WWDC 2008,
Vie sa niekto kompetentny vyjadrit k tomu GPS? JE zabudovane v iPhone ?
Som zvedavy ako bude ten plast vyzerat nazivo, ale myslim ze lepsie ako kov to nebude. Rozmery a hmotnost su myslim rovake.
ja neviem to ASSISTED gps je zmacujuce… kazdopadne je tam podpora geotagingu takse bola by hlupost mat gps externe…. neviem
no, som zvedavy za kolko sa teraz bude predavat „used iphone 1st generation“ tu na svk???
BTW….GPS ma najviac potesilo!
mahomo: pokial viem tak stare iphony su uz davno out of stocks
2 amarok…myslel som tu na fore, a nemyslim, ze su vypredane v shopoch, kedze moj kolega si pred tyzdnom kupil v usa 1st g.
ale uvidime…
http://www.apple.com/iphone/features/gps.html ok je integrovany :P
No som zvedavy co bude s ipod touchom, teraz ked bude 16GB iphone s GPS za 299 a Touch je stale za 399 teraz na webe, to je na zasmiatie … Hadam riadne pritlacia cenu dolu.
http://www.apple.com/iphone/softwareupdate/
That’s because they leverage all the groundbreaking technologies in iPhone — like the accelerometer, Multi-Touch, 3D positional sound, and GPS. And they’re only a tap away at the App Store.
Takže možno podpora GPS cez BT pre 1st gen
Ty wole ! iPhone za 4000 SK ?! Nemozem tomu verit… s GPS idemem do toho =)
Opäť sa potvrdila známa vec, že Steven Paul Jobs je geniálny bussinessman a aj človek. Len tak ďalej, som milo prekvapený. Mal som zálusk na 32 GB iPod touch, ale teraz ma to veľmi silno priťahuje k iPhone 3G 16 GB White (ozaj sa mi ten biely páči viac než čierny, ani neviem čím, ten čierny je klasický, pekný, taký obyčajný, ale biely je extravagantný a výnimočný, dúfam, že sa do Vianoc ešte zvýšia kapacity, ale aj toto je ok, Apple ma s iPhone fakt milo prekvapil).
Apple is da best :-) .
Fíha, ja si nemôžem pomôcť, ako sa mi páči tá White verzia. A keď sú také pekné na obrázkoch a videách, v skutočnosti sú ešte 1000x krajšie. Už sa teším, keď prídu na Slovensko do Apple centier, ani sa od nich nepohnem.
I am possessed (by iPhone 3G)
hmmm… 200 eur s pausalom… cize im vysolim 6 000 a este im budem platit ?
a je po radosti…
nechceš ho rovno zadarmo?
Bude sa dat pouzit ako 3g modem na spojenie mba so svetom?
Kiko:
nechcem a ani sa mi nezda vela, ale bolo too take schladenie po tych vykrykoc „iPhone za 4 000 SK !“…
pt: keďže to doteraz nebolo možné pochybujem že sa to zmení
No, takze euforia uz upadla, takze ako sa planuje s UNLOCKOM?
no počkáme do 11-steho updatneme unlockneme a svet ide ďalej :)
inak ktovie ako to myslel s tymi $199 celosvetovo, ale typujem že zase s kurzom $1 = 1 euro
dakujem
takze ostavam pri E9O, skoda