- Toto téma obsahuje 230 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 years, 9 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › WWDC 2008,
nahodou :) mne sa biely velmi paci :)
Jedna vec mi ešte vŕta v hlave… Ako je to so zabudovanou kamerkou? Nemá nejakú aj vpredu, keďže je 3G? Umožňuje video hovory? Skôr nie, povedal by som a jedným dychom by som dodal – škoda.
podla mna to by vystveralo cenu hore – a to apple nechce – vlastne ani ja :) – mne sa tych $200 velmi paci, to si kupim na narodky :D
Slabota. Akcie dole.
tak naštvali ma, myslel som, že aspoň trocha viac napíšu o 10.6 ale spomenuli iba názov a to bolo všetko, inač by to mohli premenovať na iPhone convference a wwdc by mohli spraviť inokedy.
GPS|Assisted-GPS
@mrzo
Skeptik jeden ;) Akcie idú vždy dole, vždy pred predstavením nejakého produktu a pred tým, ako sa na neho dostavia prvé reakcie. Nový iPhone je až na absenciu videohovorov doslova pecka.
EDIT: A navyše, ako teraz pozerám, celý IT sector ide dole.
velke hovno, akcie aapl vystupili na $183, pocas tych nudnych reci to bolo okolo 176
a podla mna este pojdu hore
No uverim az ked uvidim… Stary iPhone a aj iPod Nano ma velmi milo prekvapili svojou solidnou konstrukciou, toto je podla mna cesta spat len na ukor ceny kvoli masam…
Ver mi, že cenu nespraví výmena pliešku za 5 centov za plast za 4 centy.
No ved to je to coho sa boji najviac … :) Kde vsade este setrili aby si ho mohol kupit kazdy pupertiak a stara babka :)
Na svojich ziskoch :) Ale tie si vynahradia väčším predajom po celom svete.
Heh Apple web down… :-)
Fakt sa obavam ze s iphona 3G sa stane masovo predavany telefony v orangei ked sa bude na SK predavat, ako napr nokia 6300 alebo SE K530i…
Ked 8 GB verzia bude normalne stat 199 USD -> daju ho d ponuky za 2.499 SK na pausal 250…
mrzo: nebol down len menili obsah
Nuž tak toho sa teda neobávam :)
Ale práve dal Nistelrooy z čistého ofsajdu gól… Blbí rozhodcovia…
Ale ten biely nie je az taky hrozny – skoda ze aj prednu stranu nezmenili trocha.
A este nieco: Bude ho asi predavat aj T-Shit: http://www.apple.com/iphone/countries/sk/