- Toto téma obsahuje 1,444 odpovedí, 179 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5 – diskusia, skusenosti, postrehy
Zitta ten lonk mi nejde nejak, ale slusny vykon :D
nacekni teraz..
wow, to musela byt dobra supa, ale ten displej, to je v pici, to nechapem jak to prezil :D Co si s tym robil ? Ci si ho naschval slahol o zem ?
A z druhej strany tiez ani skrabanec,hej hodil som do o zem-debil.
To musela byt naozaj supa :O
Inak ak by sa nasiel nejaky clovek, ktory vlastni biely iphone 5 a chce cierny, tak dajte vediet. Mam ciernu 16ku v 100% stave a bral by som radsej bielu. :)))
Karci kedy si kupoval cierny a kde?
@enko prosim kontaktuj ma na mail pisal som aj v predchadzajucom prispevku dakujem
zitta, tak to museli byt velmi slusne nervy :D ale fakt som v soku, ze funguje este ;) tak good luck no, snad uz ho nebudes hadzat o zem :D
V Telekome v prvy den predaja, teda 28.9 sa mi zda.
nerozumiem kto moze len tak o zem hodit 700eur … bud prehadzuje peniaze lopatou alebo fakt neviem … ja keby som aj neviem jake nervy mal, tak s telefonom by som nehadzal :-D
ja som dnes kupil v OC Central…
kedy? nevies, ci tam nieco este maju?
gratulujem ifiko, ten som mal povodne rezervovany (ak ti to predavala zena) ;-)
Ja som ho objednal zhruba pred dvoma týždňami a dnes som volal do telekomu ako to vyzerá a že nič nemajú a stále nevedia kedy bude. Toto je sen, aby človek čakal na niečo drahé a tak dlho. je rok 2012 nech sa uvedomia.
poviem vam len tolko, ze ak pridu nejake kusy na centralny sklad, minu sa skor (rezervacie, znami..) ako sa vobec zobrazia ‚na sklade‘ v systeme v predajniach…telekom help link je uz alergicka na otazky ohladom ip5 :) hysteria rulez :D
Je to na posranie, o pol tretej som bol v Central a typek predo mnou bral biely, tak som sa hned spytal ze ci este maju aby som zbytocne necakal a picenka mi arogantne odvrkla ze NE. Jebem na to cele uz.
Kolko ste ochotny dat za kus? mozno by som jeden z telekom vedel zohnat
sairik:200€,za tolko mi ho v Apple vymenia za novy kus.
ale je pravda ze sa to nema robit.