Ja ešte dúfam do posledného momentu, že to bude s cenami podobne ako 4S – najprv okolo 610€ a neskôr zdražel po návale… Počítam, že cez víkend alebo začiatkom ďalšieho týždňa by to mal Telekom zverejniť… Ani ja nemám Telekom veľmi v láske kvôli tým cenám a keď som videl Mázikovú v reklame….. Amen… Ale podľa mojich skúseností, teda čisto subjektívne – zdá sa mi, že mám na ich sieti najlepší signál. No nech len pekne uvedú rýchlo iPhone 5 a keď nebudem musieť vyplieniť kreditku, budem ich mať určite radšej :)))
Prosím nie! :(
Ja si ťa ani seba hlavne neviem predstaviť so 16 GB ;) si zober ze minúta videa je 180+ MB.
1 panorama fotka je +/- 16 mb
A hlavne hudba, náš verný spoločník vo dne/v noci, v dobrom i v zlom…tej treba hodne…takze 32 je cesta. :D :D trošku viac možno vyprazdniš kreditku :D nevadí…idú vánoce :D
ked vidim ze vsade je dodacia lehota 3 tyzdne..aka je sanca, ze sa u nas realne bude predavat 28. septembra? Ma vobec vyznam nejak sa riadit tymto datumom?
Peterson, zaujimave, urcite davaj dalsie veci, to ma dost zaujima !
Inac co som cital recenzie z oficialnych zdrovoj (napr engadget.com), tak toto vobec nespominali, a to mali cierny a par dni ho testovali. No som zvedavy.
Autor
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 1,445 )