- This topic has 1,444 odpovedí, 179 hlasov, and was last updated pred 11 years, 4 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5 – diskusia, skusenosti, postrehy
presne ako pise majdy, shipping na SVK neriesia vobec bohuzial :/ takze len dufat v SVK online apple store :)
Ja ešte dúfam do posledného momentu, že to bude s cenami podobne ako 4S – najprv okolo 610€ a neskôr zdražel po návale… Počítam, že cez víkend alebo začiatkom ďalšieho týždňa by to mal Telekom zverejniť… Ani ja nemám Telekom veľmi v láske kvôli tým cenám a keď som videl Mázikovú v reklame….. Amen… Ale podľa mojich skúseností, teda čisto subjektívne – zdá sa mi, že mám na ich sieti najlepší signál. No nech len pekne uvedú rýchlo iPhone 5 a keď nebudem musieť vyplieniť kreditku, budem ich mať určite radšej :)))
Dúfam ze nejdeš do 16GB! :D
Idem! Mal som 8GB iPod touch a celkom dlho mi to stačilo… Pri synchronizácii musím robiť kompromisy, ale budiž… :D
Prosím nie! :(
Ja si ťa ani seba hlavne neviem predstaviť so 16 GB ;) si zober ze minúta videa je 180+ MB.
1 panorama fotka je +/- 16 mb
A hlavne hudba, náš verný spoločník vo dne/v noci, v dobrom i v zlom…tej treba hodne…takze 32 je cesta. :D :D trošku viac možno vyprazdniš kreditku :D nevadí…idú vánoce :D
ten JFK je iny dealer :D nechces u mna pracovat :D ? hah
ked vidim ze vsade je dodacia lehota 3 tyzdne..aka je sanca, ze sa u nas realne bude predavat 28. septembra? Ma vobec vyznam nejak sa riadit tymto datumom?
nie :D
Jasné, že má. 28. septembra začne predaj na Slovensku s tým čo sa vyhradilo pre slovenský trh. Keď sa minú zásoby, až potom sa bude čakať.
Potrebujem tam mať cca 7GB hudby a jedna séria seriálu zaberá približne 4GB po komprimácii, 1GB fotiek, zvyšok mi je jedno… :D
JFK ak kupis v tmobile telefon za plnu sumu tak je samozrejme odblokovany :)
Ten hliník je fakt odolny ked ludia rozbaluju krabice a uz maju odreniny :)
viac ako polovica fotiek out of focus
orange aktualizuje ponuku na webe… takze za chvilu budu asi ceny ip5
neviete o nejakej recenzí kde sa dá stiahnút nahraté video z iP5 ? Všade to uploadujú na rozne serveri kde to katastrofalne stahuje kvalitu
Tak prave prebehla sprava ze ku iP5 nebude dock od Apple. Fasa. Takze nam ostanu len tie cinske smejdy kde skoro nikdy nefunguje line out!
Asi najlepšie fun video :D
vyborne :)))
@sairik – aplikácia, ktorá ti lockne uzávierku alebo ostrost uz dlhu dobu existuje a je výborná. jej meno je FiLMiC+
Peterson, zaujimave, urcite davaj dalsie veci, to ma dost zaujima !
Inac co som cital recenzie z oficialnych zdrovoj (napr engadget.com), tak toto vobec nespominali, a to mali cierny a par dni ho testovali. No som zvedavy.