iPhone 5 – diskusia, skusenosti, postrehy

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5 – diskusia, skusenosti, postrehy

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 341 až 360 (z celkového počtu 1,445 )
  • Autor
    YoImNewHere
    Účastník

ja som to prvykrat skusil ale uz strasne davno : D no nic teda, skusim zajtra trnavu. snad je aspon mala sanca, ze tam nieco dostanu.

max63
    Účastník

idete hned z rana na predajne? alebo dokonca pred otvorenim ? myslite, ze tam budu nejaki ludia alebo to len my tak prezivame ? :D

JFK.
    Účastník

len my…

YoImNewHere
    Účastník

ja tam budem chvilu pred otvorenim predajne, kempit sa nechystam. to som zatial iba raz (na oblecenie) ale potrebne to nebolo. nemyslim si, ze tam niekto bude. v bratislave je to sice mozne a preto tam nejdem : D v tt pochybujem, snad ma creva neklamu.

JFK.
    Účastník

yolmnewhere, to je nezmysel, ak nebude v auparku, asi ťažko bude v TT…
    -aspoň ja si to tak myslím no

Jurooo
    Účastník

a kam sa kto chystate hm? :)

Ovvad
    Účastník

Neviete nahodou ci Telekom bude predavat aj biely?

Jurooo
    Účastník

pozor JFK uz sa mi tusim pri 4ke stalo ze v BA uz nic nebolo a nasiel som posledne dva niekde v Povazskej b. tak som mal vylet :)

denton
    Účastník

Orange uz odstavil svoj eshop

JFK.
    Účastník

eshop is down… aj je to tu :) … čakám, že pár minút po polnoci to nabehne

Jurooo
    Účastník

a chces objednavat?

majdy
    Účastník

Mňa by zaujímala tá biela farba hlavne či bude niekde, niekde sa píše, že bude, niekde že nie.

palinho
    Účastník

zajtra idem do telekomuv trencine oc.max snad sa mi jeden kus podari uchmatnut:) koho tam rano stretnem?

brano L.
    Účastník

z telekomu sa na oficialnej fb stranke vyjadrili, ze v poluse budu od rana 16GB cierne, v priebehu dna ocakavaju par bielych. 32GB vobec zajtra nebudu. Tak neviem… Myslíte, že cena 4S nepôjde dole?

max63
    Účastník

ako to je, objednavky z eshopu beru z predajni alebo na to maju osobitny sklad? sa pytam, preto ze ci je lepsie skusat objednat po polnoci alebo ist rano na predajnu

denton
    Účastník

orange riesi objednavky z eshopu cez svoj centralny sklad

JFK.
    Účastník

Jurooo, nie…kedže som v zvláštnej vzniknutej situácií, ktorú sa mi tu nechce popisovať, ale zjednodušene, akciovú cenu si môžem poriešiť len cez predajné miesto, pretože e-shop mi ukazuje, že ešte nemám nárok na výmenu MT. Pričom výška faktúr, IČO zákazník a VIP paušály tvrdia niečo iné, potvrdila mi to infolinka, lenže tieto „akcie“ riešia len na predajných miestach a zvýhodnený je každý ináč.

ak by som mohol, objednám cez e-shop, minulý rok takto chalani najlepšie pochodili tuna mám pocit…

Jurooo
    Účastník

jj viem o com hovoris :P

majdy
    Účastník

JFK: vieš aká bola doba doručenia cez ten e-shop?

Jurooo
    Účastník

a max63 aj telekom ma special sklad na e-objednavky

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 341 až 360 (z celkového počtu 1,445 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.