ja som uz tiez nainstaloval na 4S ale uz som urobil aj restore. Je tam vela bugov, nestabilne, pada, seka a nie vsetko funguje. Taktiez je podla mna ten system viac stavany na 4 palcovy iPhone5. Ale za pokus to stalo, hadam bude lepsie pre nas nedeveloperov pockat na neskorsie beta verzie.
No na iPhone 5 je to podla mna viac ako pouzivatelne. Jediny bug co som zatial zaregistroval je, ze obrazky k albumom v Music app niekedy nesedia. Inak fici super, bez akehokolvek problemu.
@magero: Ja osobne neviem ci to mam oficialne, lebo minuly rok mi UDID registroval kamaratov znamy, ale je otazne ci ma tam este stale ma :D
zaujimave ze to na 4 / 4S tak blbne. Na iP5 to ide celkom plynulo, niekedy trosku poskocia ikony a trochu seknu animacie ale inak mi nic nepadlo. Akurat na zaciatku som musel robit restore, lebo sa mi seklo stahovanie app, a aj po ich vymazani ich App Store videl a nechcel zacat novu instalaciu.
Skoda ze v Control Center sa neda nastavit ake 4 appky tam chcem mat, celkom by mi tam pasovala Music