- Toto téma obsahuje 160 odpovedí, 51 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 years, 10 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › iOS 7
Potvrdzujem ze app TB pada, hmm, ta bola nahovno aj predtym. :(
hmm, tak to je zvlastne, skoda dost som ju vyuzival.
ja som uz tiez nainstaloval na 4S ale uz som urobil aj restore. Je tam vela bugov, nestabilne, pada, seka a nie vsetko funguje. Taktiez je podla mna ten system viac stavany na 4 palcovy iPhone5. Ale za pokus to stalo, hadam bude lepsie pre nas nedeveloperov pockat na neskorsie beta verzie.
Tak urcite to nie je tip top, jeto predsa len zabugovane. skusim par dni pouzivat a uvidim ci to nerestornem.
A dali ste si to oficial? Lebo ja ano.
Na 4S je to podľa mňa úplne nestabilné. Každú chvíľu sa reštartne iPhone. Urobil som downgrade.
Kupim registraciu UDID. Pls napiste kto mate moznost: salut@prekop.net
No na iPhone 5 je to podla mna viac ako pouzivatelne. Jediny bug co som zatial zaregistroval je, ze obrazky k albumom v Music app niekedy nesedia. Inak fici super, bez akehokolvek problemu.
@magero: Ja osobne neviem ci to mam oficialne, lebo minuly rok mi UDID registroval kamaratov znamy, ale je otazne ci ma tam este stale ma :D
zaujimave ze to na 4 / 4S tak blbne. Na iP5 to ide celkom plynulo, niekedy trosku poskocia ikony a trochu seknu animacie ale inak mi nic nepadlo. Akurat na zaciatku som musel robit restore, lebo sa mi seklo stahovanie app, a aj po ich vymazani ich App Store videl a nechcel zacat novu instalaciu.
Skoda ze v Control Center sa neda nastavit ake 4 appky tam chcem mat, celkom by mi tam pasovala Music
Neviete kam sa podel spotlight? :D
@Hajo: Spotlight aktivujes potiahnutim prstu smerom dole na lockscreene
EDIT: ano homescreene to som myslel :)
Alebo aj na home screene
Mna sere ta TB ako svina. Grrrr
skusal si TB odstranit a nahodit nanovo? hneva to aj mna
Doplnam:
nepomaha to
Mne najviac vadi, ze v control centre neni vypinanie/zapinanie 3G. Alebo som len nezistil ako to nastavit? :)
preco by si to mal vypinat? bez rychleho internetu je iPhone nepouzitelny
3g tam nie je :( mozno final release. Na tu TB nic nezabera
ou, tak to ma nenapadlo :D dik!
Kupim registraciu UDID. Pls napiste kto mate moznost: salut@prekop.net
ako si mozem dat na moj iphone tu beta verziu? prosim o radu strasne sa mi to paci a chcel by som to diky.