Ak si dobre pamatam z minulych rokov, tak novy iOS vzdy uvolnili v nasich koncinach okolo 19-21.00.
Ako po minule roky predpokladam, ze servre budu v prvych hodinach maximalne pretazene a preto je rozumnejsie spravit update zajtra rano.
Vie mi niekto povedať ako v iOS 6 v iTunes match vymažem pesničku.V iOS 5 bol červený posuvnik a tak sa dala skladba vymazať, ale v 6 to nefunguje. Ďakujem
Nielen vymaz pesnicky ale ani hide v purchases nefunguje, cital som apple discussions, viaceri sa na to stazuju ale nie je tam ziadna odpoved na tuto temu, snad apple vyda nejaky update, lebo mi to velmi chyba.
Update:na iPhone vymaz pesnicky alebo albumu v purchased funguje, nie vsak v iTunes Match
Update na iOS 6 spôsobil, že mi nefunguje zablokovanie hlasového vytáčania cez Voice Control, ktoré sa blokuje cez Nastavenia-Všeobecné-Uzamykanie heslom-Hlasové vytáčanie. Mám to tam vypnuté a môj iPhone 4S si vyvoláva nielen, keď ho mám v griffin-survivor-púzdre, ale minule som ho mal len tak bez púzdra vo vrecku a on začal vyvolávať ľuďom v mojom adresári, zatiaľ, čo som nakupoval v hypermarkete. Asi všetci sa zhodneme, že iphone je sofistikovaný prístroj a iOS 6 je vcelku skvelý, ale toto mi znemožňuje plnohodnotne používať iPhone. Neplánujem JB, ak by ste však vedeli ako tento problém riešiť, vopred ďakujem. V iOS 5.1.1 to fungovalo.
Postupom casu zistujem , ze IOS6 je najhorsi update zatial, mnozstvo chyb.Najhorsii je asi novy AppStore a iTunes , ovela neprehladnejsi ako bol stary, je pomaly, neda sa urobit hide na zakupenych aplikaciach ani v nich vyhladavat.Je veelmi pomaly aj ked som vypol lokalizacne sluzby ako je odporucane.V iTunes nie som schopny stiahnut The Beatles box set ktory mam zakupeny, VZDY po cca 4 minutach spadne, skusal som vsetko mozne cez resety, DFU restore a iPhone ako novy, NIC nepomaha.Dufam v update.
Nastastie som updatoval iba iPhone, iPad je stale na 5.1.1.Chcem aby Apple vratil naspat stary AppStore a iTunes .
PS: podotykam ze som Apple fan , na macu pracujem od 1989 a doteraz som mal takmer vsetko co Apple vydal
Update: Mam iPhone 4S 32GB z Orange neblokovany, nikdy tam nebol JB, na iOS 5 nebol problem.
Bawy: ako robis hide purchased apps? Tiez mas Beatles box set stiahne Ti v pohode? Mozes mi aj navod ako to robis na inspektorko@gmail.com, vdaka.
PS:update 6.01 nevyriesil ani hide ani stiahnutie Beatles box set a ITunes pri poziadavke o stiahnutie Beatles po cca 3 minutach spadne, preboha Apple , vratte AppStore a iTunes z iOS5.1.1 !!!!
To bawy: pisal som Ti na mail, mozes mi prosim Ta povedat, ako robis na svojom IP 4S hide purchases /skrytie stiahnutych aplikacii/ ked tvrdis, ze nemas ani jeden problem co popisujem.Na iOS5 mi to islo, na iOS6 ani nahodou.
PS: update 6.01 nevyriesil hide.
To bawy: tak pre mna to je zasadny problem, kedze mam vyse 800 stiahnutych aplikacii tak prechadzat medzi nimi kvoli znovustiahnutiu z icloudu je pre mna bez hide purchases katastrofa.
800 apps je sice psycho, ale souhlasim, ze ta funkce skryti nechtenych apps byla uzitecna a fungovala jeste na iOS5.x. Taktez bohuzel souhlasim, ze iOS6 je zatim asi nejmene povedeny update. Min na 4s nefunguje automaticka uprava jasu, obcas nejde unlocknout Guided Access a nejde vypnout Local Weather pri zapnutych restrictions.
Autor
Zobrazuje sa 16 príspevkov - 141 až 156 (z celkového počtu 156 )