Bootcamp pre Win 7

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Bootcamp pre Win 7

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 50 )
  • Autor
    sie65
    Účastník (Participant)

Len menší problém, vykáže mi to vždy chobovú hlášku, na disku mám 111GB voľných a chcem z toho 50GB priradiť pre Win7.
    Tú je tá hláška: The disk cannot be partitioned because some files cannot be moved. Back up the disk and use Disk Utility to format it as a single Mac OS Extended (Journaled) volume. Restore your information to the disk and try using Boot Camp Assistant again.

rickman
    Účastník (Participant)

sie65: no vies, ono sa to zvykne robit hned pri prvom zapnuti pc, aby si mal dostatok suvisleho volneho miesta. skus spravit particiu pre win co najmensiu, alebo skus ten disk najprv defragmentovat (ak v mac os vobec take nieco je)..

sie65
    Účastník (Participant)

sakra, veď som sa to tu pýtal a že to nevadí, keď tam už veci mám :( a nemôžem čo najmenšiu, kam potom dám programy ? :D potrebujem minimálne 50GB pre Win

Ešte som dostal taký nápad, keby som cez Disk utility zmenšil Mac disk nepomohlo by mi to ? žeby som si ho dal na dve partície

Joey
    Účastník (Participant)

No, neviem prečo ale mne sa nexce nainštalovať ani jedna aplikácia, nainštaloval som bootcamp 3 zo snow leoparda na win 7. Keď spustím setup.exe vždy mi vyhodí čierne okno a napíše program prestal pracovať.
    Toto isté mi robilo aj na win xp. A chyba nie je v aplikáciach pretože brat ich nainštaloval a idú mu v pohode.
    Viete poradiť čím to može byť?
    Mám macbook alu 2,0GHZ 2GB ram…late 2008
    Diky

Maggi
    Účastník (Participant)
    Serpantes
    Účastník (Participant)

Maggi ten Boot Camp 3.0 to je ten z instalacky SL?

Ak ano tak to uz je zbytocne stahovat, ked ma kazdu chvilu vyjst Boot Camp specialne urceny pre Windows 7, na ktori sa v tejto teme caka ;)

Serpantes
    Účastník (Participant)

si davaju nacas!

vojtacz
    Účastník (Participant)

to vypadá že novej Bootcamp nebude ani pod stromeček..možná pod stromeček příští rok :(

monicqa
    Účastník (Participant)

hm, konecne mam novy disk a uz som si nachystala 50gb particiu na win 7. mam to instalovat uz teraz, alebo este cakat?

onlineman
    Účastník (Participant)

Dnes som nahodil Win7 64bit na bootcamp partíciu, vložil DVD Snow Leoparda, spustil setup.exe a reštartoval, všetko šlape ako hodinky, žiadne problémy :-) teda až na ten windows, ťažko si naň navykám znova, ale keď musíš tak musíš…:)

rickman
    Účastník (Participant)

monicqa: a na co chces cakat? nerozumiem :).

inac vcera som pracoval naraz s vistou aj so sneznou macickou (na 2 pc). jasne, produktivita resp. rychlost prace zavisi od sily zvyku, no neviem si predstavit, ze sa da v macickach pracovat rychlejsie nez v oknach. chcelo by to mozno nejaku sutaz na nejakom stretku. rovnaka uloha, 2 systemy :) a 2 rychli uzivatelia. kto spravi ulohu skor :).

monicqa
    Účastník (Participant)

neviem, ved sa caka na novy bootcamp :) ci to nemam instalovat potom az cez to… mne to teraz nejako neponahla

Serpantes
    Účastník (Participant)

kaslu na nas

babo
    Účastník (Participant)

Ja som instaloval 2x 64bit Win 7 na iMac uplne bez Boot Camp a nebol problem. 64bit WIN 7 podporuju EFI64. Drivre bolo treba hladat, ale podarilo sa (co je stastie, samozrejme sa nemusi vzdy zadarit). Inak ale nevidim dovod silou mocou instalovat 64 bit verziu OS, pochybujem, ze to doma niekto vyuzije (mozno tak 8GB pamate, lebo PAE vo WIN je stale masaker).

Pravda ale je, ze Apple si dava s nativnou podporou WIN 7 v BootCamp na cas :(

monicqa
    Účastník (Participant)

hm, ja som tiez uz nainstalovala win 7 x64 ultimate :D a teraz nadavam, lebo som to chcela kvoli hram, a zatial mi tie dve co som chcela nejdu: novy wolfenstein – potrebuje nejaku video grafiku, a sherlock holmes ten tiez nieco potrebuje ale neviem co :D blby win :D

Serpantes
    Účastník (Participant)

Babo ale to je vsetko pekne, my vieme ze Win 7 ako taky funguje aj bez bootcampu aj so starym bootcampom, ale tu je problem ze ako to funguje! Ten hnusny zvuk, grafika, podsvietenie klavesnice atd… preto tak ocakavame novy BootCamp pre Win 7 ktory tu uz len tak mimochodom mal byt sakra!

Serpantes
    Účastník (Participant)

Bble ze PCtuning vyda takuto zpravu skor ako vsetky ine „apple only“ stranky
    http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/16101-kdy-prijde-boot-camp-s-podporou-windows-7

babo
    Účastník (Participant)

serpantes:

1. skor je ale fakt otazka na co je vam 64 bit WIN 7. Ked uz, preco nie 32? Tam by asi viacej drivers fungovalo dobre (snad aspon zvukovka)
    2. PCtuning tam toho moc nepovedal, ze to apple testuje je jasne. Presny posunuty datum nezverejnili ani oni. Aj ked je pravda, ze spravu od AppleInsider prebrat „apple only“ stranky asi mohli

Serpantes
    Účastník (Participant)

Prosimta zabudni uz ze niekedy nejakych 32 bitov existovalo. Dalsia verzia Windowsu bude 64bit only… apropo vsetky sucasti v MBP nie su ziadne vykopavky, a vo svojich notebookovych alternativach maju plnu podporu 64bitov, takze je vsetko iba zavisi od toho ci apple potiahne pakou alebo nie… a ten hnusny zvuk nejde ani na 32 bitoch win7 pokial viem…
    Dnes ma pre zmenu vytocil Counter Strike Source> pustim hru, dam si zobrazit FPS, prvu asi tak minutu hra krasne slape, +-60FPS, ale akonahle sa zacne tocit ventilator, FPS klesne na 10-20FPS, a hra je dalej nehratelna! vyskusal som aj vsetky mozne ovladace na grafiku co sa dali stiahnut, ale problem pravdepodobne bude v riadeni spotreby v chipsete alebo v kerej riti, ked pri prekroceni nejakej teploty spina ventilator a podtaktovava alebo kereho oneho to robi… uz ma to zacina stvat

babo
    Účastník (Participant)

ked sa nechas zlakat reklamou vyrobcou procesorov, ze bez 64 bitovej archuitektury nie je mozne existovat, tak sa kludne zozieraj. Vdaka bohu za 64bit, take nase servre u zakaznika, na ktorych bezi core system pre celu baknku a ma 128GB pamate, 32 cores CPU, tam je 64 bit fakt nutnost. Ale na hranie hier? Fakt jediny dovod ak mas 8GB pamate a to myslim, ze nemas (vo WIN stoji PAE za figu, MAC nema problem ani s 32bit kernelom aj s 24GB pamate). Napises mi jediny dovod preco nutne potrebujes 64 bit??? teraz? na NB? je to IN? :D :D Este to to potrv, kym sa vo velkom bude robit software pre PC defaulne pre 64 bit a pre 32bit len aby sa nepovedalo. A mozno dalsi operacny system uz mozno ani nepojde a fakt budes vsetko frcat na smartphonoch

Ja com instaloval WIN 7 32 bit n mac pro, tak zrovna zvuk isiel podla mna OK.

Kazdopadne s tym sa da suhlasit, ze Apple by si mal pohnut. Ale mozno sa im umyselne nechce, tazko povedat. Aj tak by sa mi viacej pacilo, keby sa aj hry zacali co raz viac vyvijat na MAC, potom by clovek uz ziaden BootCamp vobec nepotreboval :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 50 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.