Bootcamp pre Win 7

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Bootcamp pre Win 7

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 50 )
  • Autor
    Serpantes
    Účastník (Participant)

Zdravim.

Nevie niekto kedy ma vyjst ten novy bootcamp urceny pre Windows 7? pisalo sa ze niekedy v decembri, tak dufam ze pod stromcekom ho uz budem mat.
    BTW co sa da od neho ocakavat?
    Osobne by ma potesil naozajstny driver pre zvukovu kartu, uplne vypnutie podsvietenia klavesnice, vylepsenia touchpadu, wifiny, optimalizacia spotreby a viac ma teraz nenapada…

raul
    Moderátor

suhlas :)

Serpantes
    Účastník (Participant)

Ozaj, mohli by aj nejako optimalizovat driver pre grafiku… pripada mi uplne nenormalne aby taka jednoducha hra ako je Battlefield Heroes v nativnom rozliseni pri strednych detailoch nehratelne trhala doprdele! musim to hravat na 900 nieco krat nieco a minimum detaily aby to islo plynulo, ved to je chore pri takej grafike aku ma ta hra

Kompi
    Účastník (Participant)

Bootcamp pre windows 7 ? Vsak ked manualne nainstalujes drivery pre XP , tak slapu aj na windows 7. Doteraz som nemal problem s driverami na graficku kartu (8600GT), slapu ako maju, posledne som nainsaloval aj najnovsie s Nvidia CUDA driverom, vsetko slape ako ma vratane konverzie videa grafikou.

Co sa tyka rychlosti, tak NFS Shift aj Dragon Age origins som preparil bez najmensich problemov. Parim pod bootcampom na windows 7 uz dva mesiace, no problem at all. Drivery slapu, wifi tiez, touchpad nemam multitouch takze to neviem posudit a zvukovka slape normalne. Optimalizacia spotreby :) – myslel som ze windowsy su len na parenie, na zbytok je MAC OS :), ale kazdemu podla chuti…..

raul
    Moderátor

Kompi – viac ti vyhovuje win 7 ako xp na hry?

Serpantes
    Účastník (Participant)

No neviem co mas za stroj, ale zvuk pri novych MBP 13″ a Windows 7 je vseobecny problem, je strasne slaby, svieti optika nonstop. Na webe su nejake drivere ktore hlasitost riesia, ale ten zvuk je plechovy, no proste uplne nanic. Ja mam sice len nVidiu 9400 ale aby Battlefield Heroes sekal to je sila, ked WoW islo normalne..(nastastie uz nehravam – gratulujte alebo zavidte :D )
    Ked som skusal nove drivere z nvidia.com, tak blby textury… no a pochybujem ze drivere pre XP mi v sedmicke vyriesia problemy popisane v prvom prispevku.
    Chce to proste novy bootcamp. Takze nikto netusi kedy by mohol vyjst?

raul
    Moderátor

asap

Kompi
    Účastník (Participant)

To Raul. – Ci mi vyhovuje ? Je to jedno, ak chces XP maj XP, ak chces 7cku, daj si tu, nejaky vo vykone je rozdiel max o 5% +-, soft slape, s drivermi ja nemam problem. Pravda je ale jedno, v minulosti, hlavne pri crysis mi sem tam naskocil blue screen, pri sedmickach sa mi to nestalo, bez zavahania, navyse bootuje ako blesk.

To serpantes : neviem, je to mozne, ze je problem v zlych driveroch. To hru co pises som nehral. Co mozem ale povedat, hry : Flashpoint : dragon rising, Anno 1404, Dragon Age, NFS shift, v tychto tituloch som nezaznamenal ziaden problem. Ale je to mozno aj tym, ze mam este starsiu grafiku a na tu nie je problem v driveroch.

Serpantes
    Účastník (Participant)

Kompi, ano mas starsiu grafiku, ale za to 2x vykonejsiu ;)

vojtacz
    Účastník (Participant)

píšou že v prosinci..otázkou je kdy v prosinci.
    o víkendu jsem nahodil Win7 64bit a ovladače jsou velký problém – především nefungující zvuk, jinak to běhá jak po másle

Serpantes
    Účastník (Participant)

vojtacz, vitaj v klube

rickman
    Účastník (Participant)

Dali ste dnu mac instalacne cd po naistnalovani win7? Pri instalacii bootcampu pre windows sa vam automaticky nainstaluju aj vsetky ovladace.. (teda aspon v mojom pripade to tak bolo).

Kompi
    Účastník (Participant)

No v mojom pripade to neslo automaticky (nainstalovane ultimate 64 bit win 7), lebo mi napisalo, ze nemam 64 bit podporu na tomto systeme s tymto hardwarom. Potom som manualne otvoril instalator kazdeho driveru, nainstaloval a vsetko islo ako malo (insaloval som 64 bit verzie.) . Zvuk ale isiel hned po instalacii windowsu, tak neviem, ci tam je ina zvukovka na novsich MBP, je to mozne :).

Partakus
    Účastník (Participant)

Pre Win7 nepotrebujete BootCamp. Ovladace nainstalujete aj z instalacky Snow Leoparda (bud automaticky, alebo tak ako Kompi). Fungujuu korektne aj ked boli urcene pre Vistu. No moze to byt zavisle od jednotliveho HW.

Anonymný
    Neaktívny

@rickman, @kompi: Nie je problem ze zvuk nefunguje, ale ako funguje. Uplne potichu a stale svieti :).

Kompi
    Účastník (Participant)

Solzenic : inak aj mne to robilo prvy krat, ked som nainstaloval win 7, potom som ho ale zle crackol a musel som preinstalovat :), potom to znova neslo, tak som nainstaloval jeden z dvoch driverov, co tam je pribaleny pre zvukovku, ten druhy slapal, ale ked ma zabijes, tak ti nepoviem, ktory to bol :).

Inac na toto som aj zabudol, to asi preto, lebo som nevedel, ktory driver nainstalovat a instaloval som vsetko od kraja manualne. V kazdom pripade som odinstaloval vsetko, nainstaloval ten druhy driver a to uz slo.

sie65
    Účastník (Participant)

Takže, k vaším problémom sa vyjadrím aj ja troška :D mal som nahodený len cez Parallel Destkop Win 7 a súhlasím so Serpantesom. Zvuk nielenže je veľmi slabý, ale hlavne niekedy vypadával úlpne a klávesnica svietila neustále, grafiku bohužiaľ posúdiť neviem, bola iba ako parallel, ale HL2 ep2 tam sakra sekala aj cez najnižšie detaily, teraz sa chystám cez bootcamp nahodiť Win7 naplno, mohli by ste mi s tým len tak medzirečou pls pomôcť ? :D v Mac OS X som začiatočník :D inak, zabudol som, mám MacbookPro 13″ teraz z októbra :D

a ešte som zabudol dodať vám na radu, áno, drivery sú kompatibilné medzi Win XP a Win Vista aj na Win7 úplne bez problémov, viem to z druhého booku čo som tam dával driveri, aj keď nechápem ako to je možné, je to plne kompatibilné :D

Kompi
    Účastník (Participant)

Sie, je to jednoduche, najdes si aplikacie tam na utilities a v utilities na bootcamp asistent, ten ti najprv rozdeli disk (daj aspon 50GB) a potom si odpyta instalacne DVD, po restarte ti nacita windows a doinstaluje. Potom vyber systemu je pri starte drzanim alt tlacitka hned po zapnuti MBP. To je cele

sie65
    Účastník (Participant)

a ešte otázočka, dúfam že mi nevymaže nič z disku, mám tam toho až priveľa a dokonca ani externý mi to všetko nedokáže zobrať :D

Kompi
    Účastník (Participant)

Nie, novu particiu ti to vytvori na volnom mieste disku.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 50 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.