Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Bootcamp pre Win 7
- Toto téma obsahuje 49 odpovedí, 16 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 2 months od
DSL_78.
-
AutorPríspevky
-
20. januára 2010 o 15:07 #190196
Serpantes
Účastník (Participant)No konecne je to tu!!! MacBlog samozrejme zasa spi, ale nevadi… idem to nahodit a som zvedavy co nam pani z Apple opravili… http://www.zive.sk/apple-platal-mac-os-x-vydal-novy-boot-camp-podporujuci-windows-7/sc-4-a-286276/default.aspx
20. januára 2010 o 15:46 #190207monicqa
Účastník (Participant)hm, ale software update mi to neponuka :(
20. januára 2010 o 16:52 #190220Kamenosaurus
Účastník (Participant)software update ho nikdy ponukat nebude, musis si to stiahnut priamo zo stranok apple, lebo originalne sa drivery pre bootcamp instaluju z instalacneho dvd mac ox x
20. januára 2010 o 17:22 #190229Rado2711
Účastník (Participant)NO a ako je mozne, ze mne update ponukol dnes okolo 15:00. vsetko bez problemov
20. januára 2010 o 17:25 #190231Serpantes
Účastník (Participant)Software update ho neponuka pretoze s OS X nema nic spolocne… pusti si pod windowsom Apple Software Update tam to je… no takze prve postrehy >
Najprv mi to neslo nainstalovat, ale na macrumors som zistil pricinu> MS Live Mesh treba odinstalovat (blokuje tam ten driver na grafiku)
-konecne ide zvuk zda sa vcelku normalne ako pod OS X, len som este trochu upravil hlasitost subwoofera.. opticky vystup uz nesvieti ked sa nepouziva
-opravena citlivost touchpadu
-podsvietenie klavesnice sa stale neda vypnut
-vsimol som si ze instalovalo aj driver na wifi, ale este je skoro hodnotit ci bude vypadavat alebo nie..
-instalovalo aj Nvidia driver na grafiku, ale problem stale pretrvava, nizky vykon, pri hrani CSS sa z pociatochnych 60FPS po zopnuti vetraku FPS znizi na 10-20FPS…urcite je tam nejaky obmedzovac vykonu co by som rad vedel ci sa da vypnut.
Cize ten zvuk potesil, ale ta grafika to je sklamanie… Half Life 2 engine bezi plynulo aj na starej intel integrovanej grafike a tu toto…Neviete nahodou ci sa daju pouzit ovladace pre nVidia ION? ci ION nemas s macbookom nic spolocne? pretoze ION ponuka ovladac aj na chipset, ktory by teoreticky mohol ovplyvnovat regulovanie vykonu..
20. januára 2010 o 18:02 #190234DSL_78
Účastník (Participant)Nainstalovane, vyhodi mi chybu pri instalacii nieco s Mac HALom, dam retry, nejde, dam ignore, pokracuje instalacia, restartujem Maca a nejde zvuk stale, nevie niekto pomoct? som uz zufaly… Win XP, iMac 27″
20. januára 2010 o 18:57 #190238Serpantes
Účastník (Participant)Nie som si isty, ale tento update je urceny pre Windows 7, tak mozno preto sa to tvojmu Win XP nepaci..
20. januára 2010 o 20:45 #190260DSL_78
Účastník (Participant)to je update pre boot camp vseobecne, v specifikacii je ze ma opravovat aj ovladace zvuku a grafiky, a samozrejme pridava moznost pre Win 7, neni to len pre Win 7 :-/
20. januára 2010 o 21:25 #190267Serpantes
Účastník (Participant)jj sorry mas pravdu, requirement je tam aj XP… tak potom netusim, skus pohladat na macrumors forach, tam uz je celkom slusna debata o tomto update… ja som tam tiez nasiel riesenie ze treba odinstalovat Live Mesh…
Nevie mi nikto povedat ci je v MBP 13″ pouzita nVidia ION, a ci by sa dali nainstalovat ovladace pre chipset nVidia ION? mam pravdu ze v MBP je chipset od nVidie nie? lebo ine ovladace chipsetu okrem ION nemaju…takze je MBP 13″ ION alebo nie je?20. januára 2010 o 21:45 #190268DSL_78
Účastník (Participant)vacsinou na Macrumors forach a Apple support forach sa vsetci stazuju a nikto neprinesie riesenie :-/ ale ak niekto ma podobny problem a podari sa mu to zbuchat, rad sa poucim, skusal som ovladace Realtecu, preinstalovat Win, preinstalovat ovladace, pohrabat sa v nastaveniach zvuku vo Wine, pripajal som rozne repraky, nainstaloval supporty od AMD, skusal aktualizovat ovladace – a nic. Zacinam mat podozrenie ze to Apple blokuje schvalne, aby som zanevrel na Win :D
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.