- Toto téma obsahuje 110 odpovedí, 22 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 4 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Biely iPhone 4 dostupný na SK ?
Lenže to D neni takéé :D tak sa vieš čo sním :D
jasne ze viem P: P: D: D:
Zalez :D Do budy :D
macblogger: :D dobre sa tu rezem :D
all:objasnil by mi to dakto? ta super duper exkluzivna tutti frutti predajna ma byt na spitalskej ci tam su len tie „kancelarie“ lebo mam cestu okolo.
No ja im idem rozhodne napisat Maila :D :D Som zvedavy ako seriozne mi odpisu….platba cez net nehrozi a pokial by som siel na nejake osobne stretnutie tak mozno niekde na Obchodnej kde je milion ludi a s 5 kamaratmi este by ma nejakou zeleznou tycou ovalili :D :D :D A pokial sa mi to podari tak od nich nakupim cely kamion a budem to predavat na bazosi nerozbalene s 10% prirazkou :D :D A ten magicky biely iPhone za 10000 € :D
ale počujte oni toto všetko čítaju….tý z tej stránky ;)
No a ma macblog maila nemam :D :D Takze ma mozu….. :D :D
tak by mali vediet ze julien je uz cely nadrzany na obchod s nimi..,,pockaj julien,nic im nepis, do 10 minut ti poslu mail oni s datumom stretnutia :D
To aby som si objednal nejaku SBS aspon na mesiac :D :D Kym in nedojdu tie kradnute alebo imaginarne vyrobky :D
Ale nie nechcem ich odsudzovat nakolko s nimi nemam skusenosti…..co ked su to multimiliardari a nakupili Apple produkty a predavaju ich za dobre ceny ludom ktory to potrebuju ? :D
s tym imaginarnym tovarom mi tak napadlo,som videl knihu „Ako vidiet veci tam, kde nie su“ by sa ti celkom hodila potom,nech aj vidis to co si si kupil :D
Tak na toto nemam co odpisat :D :D :D