- Toto téma obsahuje 419 odpovedí, 68 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › 8 apríla iphone OS 4
no u mna zatial sa zatial po update nemozem pripojit na domacu wifi, uvidime skusam vseliake vecicicky ab to islo ale zatial bezuspesne
ako sa to da vratit naspat? normalny restor nejde
há, bo Vám to trebalo, nedočkavcí ! :D
no ja som spokojny, takze ano :)))
Mam 3gs, nainstaloval som si OS4 a zatial funguje vsetko bez problemov, appstore funguje tiez. Zatial sppkojnost. Paci sa mi rychlost systemu, odozvy systemu su vseobecne velmi dobré. Ked najdem nejake bugy tak dam vediet.
eddy: ja nie som nedockavec, chcela som to otestovat kvoli clanku na LSA
btw. video z eventu dostupne cez iTunes
Monicqa, aj sa ti podaril restore na ofic. firm?
ked chce niekto robit clanok atd. atd., tak otestovat OS4.0, preco nie. ale inak je to fakt kravina. Beta byva velmi nestabilna, navyse spusta veci je len nove API a aplikacie ich najprv musia implementovat, aby a to prejavilo.
prave fakt, ze je WiFi potom nesmierne citliva na router, na ktory sa pripoji, je fakt, o ktorom sa pise vsade (a ono uz aj klasika s 3.1.2 alebo 3.1.3 je citliva na routre viac nez dost)
jestli budete koukat na tu keynote, tak si všimněte skoro úplně na konci když steve představuje iAds a ukazuje, že se tam dá hrát i pexeso. co si dokázal za 3 vteřiny zapamatovat, to mi spadla čelist :-) a celýmu sálu taky.
madmann: nie, ostala som v recovery mode a musela som to vyrestorovat cez druhy ucet na macu na os 4.
monicqa, zatial som to neriesil, ale vyskusaj toto
http://www.ihackintosh.com/2010/04/downgrade-iphone-3g-os-4-0-to-3-1-3-or-lower/
a daj vediet, ci si s tym nejak pohla
napadlo mi, ze sa to bude dat nejako cez jailbreak, ale tomu som sa chcela praveze vyhnut.
tak som na os4, a uz len dufam, ze to nepadne :)
mno dufam, ze kazdy mate mail co ste mi pisali :)
este 4och si vas mozem pridat potom pockame na beta 2…pls ale len vazny zaujem a dobre si to rozmyslite…je to prva beta…a POZOR! ked vyjde beta 2 treba si to cim skor nahodit! lebo beta 1 prestane fungovat…
btw…mail v os 4 podporuje „threaded“ messages…je to cool…
——————————————————————————
downgrade:
v Xcode klik na Window->Organizer…vybrat device a dat restore…treba ale stiahnut 3.1.3 najprv…
a ako to bude prebiehat, ked nabehne beta2? posles nam link, alebo?
k OS4:
– zatial bez vacsich problemov, ale stalo sa mi, ze kerd som sa pohyboval v settings, tak ma vyhodilo na plochu, ale po opatovnom otvoreni settings fungovali dalej normalne.
– fotky: nenacitalo mi ulozene fotky a videa, az po niekolkych pokusoch otvorit fotogaleriu nakoniec fotky nabehli.
– SMS: aj ked som si nastaveniach zapol pocitanie znakov, tak pri pisani sms nikde nic take nevidim.
ked nabehne beta 2 kazdy to bude vediet, mozem potom poslat linky…
SMS – znaky pocita len musis napisat aspon 3-4 riadky :) aj ja som si myslel najprv, ze to nefunguje…
no, tak skusal som aj 10 riadkov urobit a nic..
dik za mail, ale :“This file is temporarily unavailable because there are no resources
available under the owner’s account.“
Jj mne to iste:))).
Ked chces skus tento link http://imodzone.net/download/os4/iPhone1,2_4.0_8A230m_Restore.ipsw alebo http://imodzone.net/download/
Este som ho odtial netahal takze zatial za to nerucim. Skus a daj vediet :))