8 apríla iphone OS 4

Domov Diskusné Fóra Ostatné 8 apríla iphone OS 4

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 420 )
  • Autor
    mayoxy
    Účastník (Participant)

cize o 7 vecer

icefire
    Účastník (Participant)

Neviem ako vy, ale ja som naozaj dost zvedavy, co nova verzia OS prinesie. Skoda len toho oznacenia, ja by som ho oznacil 3.3 :) Ale to by sme nemohli byt tymto cislovanim este ani za 1.X.

pepa007
    Účastník (Participant)

vždycky to je v 7 večer kucí ;-)

babo
    Účastník (Participant)

ten 1password keby lepsie fungoval so Safari, to by bolo slusne… PRO vie aspon copy & paste celkom rychly (ja zial PRO nemam). Otazka je, ci je to skor uloha na vyvojarov 1password, alebo ci na to, aby sa zviazanost so safari pohla este dalej, by bolo potrebne nejake privatne API (co samozrejme pouzit nesmu).

BTW autori sa ale zblaznili, aplikacia uz funuje aj na iPade, ale teraz chcu za zaklad 7€ a za pro 15€.

Mna by este potesila moznost sync s itunes cez Wifi. Trebars by sa vtedy nevykonaval backup… Na sync menisch zalezitosti by to bolo uplne dostacujuce

monicqa
    Účastník (Participant)

len mi tak napadlo: doteraz ukazovali novy firmware vzdy na iphone,
    co myslite, ako budu predstavovat firmware, ktory moze inak ukazat na iphone/ipode/ipade? :D

naconazov
    Účastník (Participant)

podla mňa bude uvedených viac verzi, teda:
    pre ipod touch upgrade na 3.3 alebo nieco podobne bude to neplatena verzia a platená verzia 4
    pre iphone verzia 4
    pre ipad verzia 4
    Ale nechám sa prekvapiť

poper
    Účastník (Participant)

do OS 4-ky by mohli dat aj nieco ako iChat.
    na svojom iphone mam tolko klientov
    a kazdy je na nieco ine

monicqa
    Účastník (Participant)

a preco nepouzivas nieco, co je na vsetky? napr. free nimbuzz, plateny beejive/im+?

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

Lebo máme radi natívne apps.

iChat by bodol, RSS v Maily alebo Safari. Photos, Camera a Voice Memos by mohli dať do jednej app. A kľudne aj Maps a Copmpass. A hlavne nejaký natívny súborový systém kde by boli všetky mailové prílohy, dokumenty, médiá… Pamätám, ako som sa pred rokom tešil na uvedenie a dočkal som sa PUSHov a C&P… Ale vtedy okolo toho nerobili taký humbuk ako teraz.

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

iChat by mohli implementovať v Contacts. To by bolo úplne najlepšie.

poper
    Účastník (Participant)

sice app-ky nie su moc drahe, ale investovat do nich nechcem.
    ten nimbuzz ma reklamy?
    jednu free som mal takto:
    status bar
    reklama
    15 riadkov pixelov na citanie sprav
    klavesnica 3/4 obrazovky

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

Tak si stiahni meebo – je free, bez reklamy (zatial), funkcne push, dizajnovo velmi prijemne…

monicqa
    Účastník (Participant)

ja som nimbuzz dlho pouzivala. reklamu nema, podporuje push. ziadny problem.

babo
    Účastník (Participant)

naconazov: len specialne pre Touch urcite nikto nebude udrziavat 3.3 verziu. Budes mat na vyber 4, alebo zostat na 3.1.3.
    Som skor zvedavy ako vyriesia update iPhone 2G, podla mna na ten uz 4.0 nebude mozny.

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

O siedmej u nás?

EdDy
    Účastník (Participant)

a nepoznáte nejaky free chat klient ( neviem ako sa to volá ! :D ) kde je skype ktorý má push ? ten oficialny skype bez pushu ma štve …

danocoys
    Účastník (Participant)

Fring by mal fungovat aj s Push infom.

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

Pozeráte live? Už minule som sa dobre bavil na tých komentoch. Teraz som zapol a hned prvý :D Jason Chen:
    There are about 100ish people here, but the number that can be called “good looking” can be counted on one hand. This is a sad profession.

EdDy
    Účastník (Participant)

mamvtrubke : dal by si link ? :)

mamvtrubke
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 420 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.