Shazam odteraz vyhľadáva koncerty a podrobnosti k nim

Shazam si za svoju dlhoročnú existenciu prešiel mnohými vylepšeniami. Dnešná novinka je však zásadná obzvlášť pre užívateľov na iPhone. Po novom už totiž neslúži Shazam len na identifikáciu skladieb, ktoré počujete po okolí, ale tiež slúži na vyhľadávanie koncertov.

V aplikácii, konkrétne v sekcii Moja Hudba, ktorú si viete vysunúť nahor, nájdete nové tlačidlo Koncerty. Tu nájdete prehľad odporúčaných koncertov pre vás na základe vášho hudobného vkusu, no takisto je tu možnosť vyhľadania koncertov ručne na základe polohy. Môžete sa tak dozvedieť o veľkom množstve koncertov, kde vystupujú vaši obľúbení umelci, či je to v Bratislave alebo nie až tak neďalekej Viedni. K tomu je možnosť vyhľadať si koncerty aj podľa dátumu a napokon aj si ručne zadať, kde chcete podujatia vyhľadávať.

Po rozkliknutí koncertu je navyše možné uložiť si pripomienku alebo zakúpiť lístky. Tu vám zobrazí, kto všetko ponúka lístky na dané podujatie a po kliknutí na niektorého poskytovateľa (napr. Eventim) vás presmeruje na e-shop daného predajcu. V samotnom prehľade vyhľadávania koncertov je potom možnosť ťuknúť na tlačidlo Prehrávať, čím si môžete vypočuť ukážku tvorby daného interpreta. A ak sa vám daná ukážková skladba páči, môžete si ju cez tlačidlo prehrávania v pravom spodnom rohu obrazovky pridať do knižnice.

Aktualizácia s možnosťou zobrazovania koncertov je teraz dostupná pre iPhone aj Android zadarmo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť