Na Apple Watch si už nainštalujete Google Maps

Google v auguste oznámil vydanie novej aplikácie Google Maps, ktorá je vytvorená špeciálne pre Apple Watch. Dodal, že táto aplikácia na naše zápästie bude dostupná do “niekoľkých týždňov”.

Aplikáciu pre hodinky sa podarilo stiahnuť hneď niekoľkým užívateľom Redditu, ktorý si nainštalovali najnovšiu aktualizáciu na iPhone a mohli si následne nainštalovať Google Maps aj na Apple Watch. O tejto novinke sa podelili na stránkach redditu.

Stránka aplikácie na App Store pre iPhone

Google Maps pre Apple Watch zrkadlí navigačné kroky, ktoré boli už predtým zadané do iPhonu, čo naznačuje, že Google Maps pre Apple Watch nedokážu pracovať samostatne. Hlavným aktérom teda stále ostáva iPhone a v ňom nainštalovaná aplikácia Google Maps. Verzia pre Apple Watch ale bude zobrazovať skratky pre uložené ciele ako je domov alebo práca.

Aplikácia ponúka turn-by-turn navigáciu a zobrazuje aj odhadovaný časom príchodu do destinácie. Tak ako v aplikácií pre iPhone je možné vybrať spôsob dopravy, ako je auto, verejná doprava, bicykel alebo pešia chôdza. Novinka prináša aj kompiláciu pre ciferníky na Apple Watch.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.