Feral vydá ikonický “Company Of Heroes” na iPhone

Feral Interactive dnes oznámil predstavenie kultovej real-time stratégie z II. svetovej vojny “Company of Heroes” na iPhone.

Skúsenejší hráči si okrem stoviek hodín zábavy pamätajú, že Company of Heroes bola pôvodne stratégia pre Windows od tvorcov Relic Entertaiment. Kritikmi uznávanú RTS (real-time strategy) si následne zobral do rúk Feral Interactive a po úprave ju následne vydal aj pre iPad.

V tejto hre je hráč zasadený do pozície veliteľa “amerických vojakov” na európskom kontinente. Úloha je jasná. Viesť svojich vojakov k víťazstvu a sláve počnúc inváziou v Normandii alebo inak známym dňom D. 

Feral sa poriadne pohral a plne optimalizoval hru pre iPhone. Všetky funkcie a ovládacie prvky hry (ako napríklad ovládacie koliesko), ktoré nájdeme vo verzii pre iPad Feral preniesol aj na iPhone. Práve “ovládacie koliesko” umožní hráčovi taktizovať a adaptovať sa na neustále meniace sa podmienky aby mohol oslobodiť Francúzsko. 

“Company of Heroes” bude kompatibilná so všetkými iPhonmi (od 6S vyššie) a dostupná za 14.99€ na App Store. Užívatelia, ktorí vlastnia verziu pre iPad si budú môcť verziu pre iPhone stiahnuť zdarma.



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.