AirPods Pro obdržali novú aktualizáciu firmvéru

Nový firmvér pre AirPods Pro nesie označenie 2D27.

Apple v noci vydal aktualizáciu firmvéru pre slúchadlá AirPods Pro s označením 2D27. Priamo nahrádza verziu firmvéru 2D15, ktorá vyšla pred mesiacom.

Žiaľ, Apple ani tentoraz neposkytol detaily k tomu, aké novinky táto aktualizácia prináša. Je možné, že sa to týka opravy technológie aktívneho potláčania šumu, s ktorou majú užívatelia dlhodobé problémy kvôli nevydarenej aktualizácii. Jedna z aktualizácii totiž zhoršila pôvodne absolútne bezproblémové ANC. Po niekoľkých aktualizáciách sa užívatelia začali sťažovať napríklad aj na problémy s praskajúcim zvukom, iným užívateľom pre zmenu prestali fungovať pravé slúchadlá.

Spoločnosť Apple na WWDC20 oznámila aktualizáciu firmvéru pre AirPods a AirPods Pro. Tá prinesie možnosť automatického prepájania slúchadiel medzi iPhonom, iPadom, Macom a Apple TV podľa toho, aké zariadenie práve používate. Ďalej bola špeciálne pre AirPods Pro oznámená podpora priestorového zvuku 5.1, 7.1 a Dolby Atmos, o čom sa môžete viac dočítať tu. Viacero funkcií je však určených pre nové systémy iOS 14, iPadOS 14, macOS Big Sur alebo tvOS 14.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.